ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τρεις μικροί προ των υπογραφών

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Νταμπίζας ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο των επαφών για τις ανανεώσεις, χωρίς να καταφέρει να κλείσει όλα τα "μέτωπα" του Παναθηναϊκού.

Το κλείσιμο του πρώτου κύκλου των επαφών για τις ανανεώσεις, σηματοδοτεί η Παρασκευή 14 Ιουλίου. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Νίκος Νταμπίζας δεν διευθέτησε όλες τις εκκρεμότητες, αλλά έχει μία ξεκάθαρη εικόνα για το τι ισχύει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και θα καθορίσει τις επόμενες κινήσεις του.

Καταρχάς, τρεις υποθέσεις αναμένεται να έχουν happy-end. Οι Φάνης Μαυρομμάτης, Δημήτρης Εμμανουηλίδης και Βαγγέλης Θεοχάρης έχουν σχεδόν συμφωνήσει με τον Νταμπίζα και μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, θα υπογράψουν τα νέα συμβόλαια τους. Οι τρεις νεαροί συμπεριλαμβάνονται στον ελληνικό "κορμό" που θέλει να δημιουργήσει ο Παναθηναϊκός και η παραμονή τους είναι σημαντική.

Ωστόσο, η επίτευξη συμφωνιών με τους Μαυρομμάτη, Εμμανουηλίδη, Θεοχάρη είχε το μικρότερο βαθμό δυσκολίας. Τα δύσκολα "μέτωπα" του ρόστερ που ακούν στα ονόματα Εμμάνουελ Ινσούα, Γιάννης Μπουζούκης και Τάσος Χατζηγιοβάνης, παραμένουν ανοιχτά. Ούτε προβλέπεται να κλείσουν μέχρι τα τέλη Ιουνίου, αφού υπάρχουν θέματα προς επίλυση.

Το ενθαρρυντικό είναι ότι οι τρεις ποδοσφαιριστές απάντησαν στις προτάσεις του Νταμπίζα. Κανένας δεν είπε το "ναι" στον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, αφού διαφωνούν στους προτεινόμενους όρους. Όμως, από το Τριφύλλι προκύπτει ότι δεν έχει καταγραφεί κάποια διαφορά που να καθιστά εξ' ορισμού αδύνατη τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων. Κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες θέλουν να μείνουν στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Ο Νταμπίζας δεν θα επανέρθει αμέσως με αντιπροτάσεις στους Ινσούα, Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη. Θα αφήσει να μεσολαβήσουν λίγες μέρες και έπειτα θα ανοίξει το δεύτερο κύκλο των επαφών, με την προσδοκία να τους "δέσει" στο τέλος με νέα συμβόλαια. Στόχος καθ' όλα ρεαλιστικός, αλλά και δύσκολος ταυτόχρονα, αφού το μπάτζετ είναι περιορισμένο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ