ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τρεις εβδομάδες εκτός ο Κουλιμπαλί, με μάσκα οι Ινσούα, Κουρμπέλης

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες ενώ οι Ινσούα και Κουρμπέλης θα προσπαθήσουν να παίξουν με μάσκα.

Ενός κακού μύρια έπονται. Και ο Παναθηναϊκός δεν ηττήθηκε απλά στα Γιάννινα αλλά είδε και τρεις παίκτες του να τραυματίζονται και δεν αποκλείεται να μείνουν αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης.

Συγκεκριμένα για τον Κουλιμπαλί διαπιστώθηκε θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 2 με 3 εβδομάδες.

Για τον Ινσούα που τραυματίστηκε στο πρόσωπο, διαπιστώθηκε κάταγμα στο αριστερό ζυγωματικό και η κατάστασή του θα παρακολουθείται καθημερινά, όπως και για τον Κουρμπέλη, που τραυματίστηκε στην μύτη με μικρό αποσπαστικό κάταγμα στο ρινικό οστό χωρίς μετατόπιση.

Αναφορικά με τους Ινσούα και Κουρμπέλη θα γίνει προσπάθεια ώστε να έρθουν ειδικές μάσκες και να μπορέσουν να αγωνιστούν με αυτές χωρίς όμως αυτό να είναι δεδομένο καθώς είναι και θέμα του κάθε ποδοσφαιριστή κατά ποσό μπορεί να παίξει φορώντας τη συγκεκριμένη μάσκα στο πρόσωπο.

Βέβαια και οι δυο είναι από τους σκληροτράχυλους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού οπότε δεν πρέπει να αποκλειστεί το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ