ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τονώνει τους έμπειρους ο Δώνης

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΕΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΕΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης προσπαθεί να αφυπνίσει τους βασικούς του Παναθηναϊκού εν όψει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό (22/9, 20:30 Novasports 1 HD).

Με το κυριακάτικο (22/9, 20:30 Novasports 1 HD) ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων να πλησιάζει, ο Γιώργος Δώνης δεν περιορίστηκε στην ομιλία ενώπιον όλης της ομάδας ή στις οδηγίες για την τακτική. Ο Δώνης έχει τετ-α-τετ με τους πιο έμπειρους παίκτες και προσπαθεί να τους ανυψώσει το ηθικό, γιατί ξέρει ότι χωρίς αυτούς δεν θα πετύχει τον σκοπό του.

Παίκτες όπως οι Κουρμπέλης, Μακέντα, Ινσούα και Διούδης δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα μέχρι τώρα. Ο Δώνης έχει αφιερώσει αρκετό χρόνο για να συζητήσει μαζί τους τα αίτια της κακής παρουσίας του Παναθηναϊκού και τους ενθαρρύνει να βελτιωθούν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Σαφώς, οι "πράσινοι" δεν πρόκειται να βελτιωθούν με το πάτημα ενός κουμπιού, αλλά ο Δώνης θέλει να τους δώσει ώθηση.

Ο Δώνης δίνει μεγάλη σημασία στον αγωνιστικό σχεδιασμό, όμως εκτιμά ότι πρωτίστως το πρόβλημα των παικτών είναι ψυχολογικό. Για αυτό, επιχειρεί να τονώσει την αυτοπεποίθηση των πιο έμπειρων, ώστε αυτοί με τη σειρά τους να "τραβήξουν" και τους υπόλοιπους. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει την υπέρβαση απέναντι στον Ολυμπιακό και θα τη βρει μόνο από τον ανθρώπινο παράγοντα.

Ο Δώνης θα συνεχίσει τις ατομικές συζητήσεις με κάθε παίκτη, αποσκοπώντας να προετοιμάσει άπαντες για την Κυριακή. Το έργο του προπονητή του Παναθηναϊκού είναι δύσκολο, γιατί το ρόστερ του έχει υποστεί μεγάλη πίεση και τα αρνητικά αποτελέσματα έχουν δημιουργήσει βαρύ κλίμα στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Αλλά, ο Δώνης παλεύει για να το γυρίσει...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ