ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το βελάκι του Ρόκα δείχνει Πογιάτος

Παναθηναϊκός: Το βελάκι του Ρόκα δείχνει Πογιάτος

Ο 46χρονος Ισπανός προπονητής της Κ19 της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντάνι Πογιάτος, είναι το μεγάλο φαβορί για ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού μετά το τέλος της σεζόν και την επικείμενη αποχώρηση του Γιώργου Δώνη.

Η αναζήτηση προπονητή για τη νέα σεζόν συνεχίζεται από τον Τσάβι Ρόκα και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι έχει καταλήξει στον Ντάνι Πογιάτος.

Ο 46χρονος Ισπανός προπονητής της Κ19 της Ρεάλ Μαδρίτης είναι η πρώτη επιλογή του Ρόκα. Οι επαφές τους είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο. Οι δυο συμπατριώτες έχουν συζητήσει και για το πρότζεκτ και αρκετά πράγματα γύρο από το τριφύλλι.

Είναι μια επιλογή που εμπεριέχει ρίσκο καθώς σε συνθήκες επαγγελματικής ομάδας έχει να επιδείξει μόνο την παρουσία του στο πλευρό του Ζόρντι Κρόιφ στην τεχνική ηγεσία της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ωστόσο ο Ρόκα θεωρεί ότι το πακέτο που αναζητούσε.

Έχει το προφίλ ενός προπονητή που εξελίσσει παίκτες και ταυτόχρονα είναι υπέρμαχος της πειθαρχίας.

Το αγκάθι είναι ότι η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας δεν έχει αποσαφηνίσει τι θα κάνει με τον Πογιάτος, όπως και με το υπόλοιπο τιμ των μερένγκες.

Ο Βέλικο Παούνοβιτς είναι δεύτερος στη λίστα. Όχι μόνο γιατί έχει πιο υψηλό κασέ, αλλά γιατί ψάχνει και καλύτερο πρωτάθλημα κι έχει προταθεί σε ομάδες της Ισπανίας.

Πιο χαμηλά είναι στη λίστα ο Ιμανιόλ Ιντιακέθ - πιο προσιτή από όλες τις επιλογές - αλλά κι ένας προπονητής από την Ιβηρική που το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ