ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το "τρεχαντήρι" και το κίνητρο!

Παναθηναϊκός: Το "τρεχαντήρι" και το κίνητρο!

Ο Ανουάρ από την πρώτη στιγμή έδειξε το βασικό στοιχείο του παιχνιδιού του στο Κορωπί και η επιστροφή στην εθνική Ουγγαρίας είναι το κίνητρο, για να έρθει στον Παναθηναϊκό ο Νάγκι.

Το διπλό χτύπημα του Παναθηναϊκού, για το οποίο σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr από το περασμένο Σάββατο, ολοκληρώνεται σήμερα με τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές του Νάγκι, που από χθες το βράδυ είναι στην Αθήνα.

Ο Ούγγρος ακραίος έχει να αγωνιστεί από τον Οκτώβριο και παρά το ότι έκανε προπονήσεις θέλει λίγο χρόνο, για να είναι έτοιμος να παίξει. Μεγάλο ρόλο, για να επιτευχθεί η συμφωνία, για τον δανεισμό του Νάγκι έπαιξε το γεγονός, ότι ο 25χρονος ακραίος θέλει να επιστρέψει στην εθνική Ουγγαρίας.

Τελευταία δεν ήταν στις κλήσεις, διότι δεν έπαιζε στην Λέγκια και έψαχνε μία ομάδα, που θα τον εμπιστευτεί. Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι τον θέλει για να παίξει και αυτό σημαίνει ότι θα πάρει ρυθμό και είναι πιθανό να επιστρέψει στην εθνική.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΝΟΥΑΡ

Ο Ανουάρ με το "καλημέρα" έδειξε την διάθεσή του να παίξει και να βοηθήσει. Μπορεί να ήταν άυπνος, να ήταν ταλαιπωρημένος από τις ιατρικές εξετάσεις, αλλά χθες πήγε στο Κορωπί και έκανε προπόνηση κανονικά με την ομάδα.

Επαιξε στο διπλό και το πρώτο σχόλιο, που έκαναν οι συμπαίκτες του ήταν "τρέχει πολύ και συνέχεια, είναι τρεχαντήρι". Αυτό δηλαδή, που ξέρουμε από την παρουσία του στην Ισπανία. Από την Κυριακή θα τον δούμε και στο γήπεδο, αφού αναμένεται να παίξει με την Ξάνθη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ