ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Το πρώτο μήνυμα του Διούδη μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σωκράτης Διούδης μέσω του λογαριασμού του στο instagram ευχαρίστησε όλους όσους τον βοήθησαν να ξεπεράσει όσο γρηγορότερα και ανώδυνα τον σοκαριστικό του τραυματισμό που είχε στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Σωκράτης Διούδης είχε έναν σοκαριστικό τραυματισμό στη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τα πράγματα όμως να εξελίσσονται καλά και ο 26χρονος γκολκίπερ να διαφεύγει γρήγορα τον όποιο κίνδυνο για την υγεία του.

Ο Διούδης το απόγευμα της Δευτέρας και με τους γιατρούς να του έχουν δώσει την άδεια να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και να επιστρέψει σπίτι του έστειλε το πρώτο του μήνυμα προς όλους όσους τον βοήθησαν από την πρώτη στιγμή αλλά και προς όλους όσους του ευχήθηκαν περαστικά.

Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού έγραψε στο instagram:

"Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου, πολλά συγχαρητήρια σε όλους! Ευχαριστώ τους γιατρούς που έτρεξαν αμέσως δίπλα μου και με βοήθησαν να ανακτήσω τις αισθήσεις μου και τον Θεό που μου επιτρέπει να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω από παιδάκι. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση και τις ευχές να είστε καλά"!

Παναθηναϊκός: Το πρώτο μήνυμα του Διούδη μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ