ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο της επιστροφής Εμμανουηλίδη

Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο της επιστροφής Εμμανουηλίδη

Η απόφαση του Παναθηναϊκού να μην επεκταθεί ο δανεισμός του Δημήτρη Εμμανουηλίδη στον Πανιώνιο και να επιστρέψει στο "Γ. Καλαφάτης" έχει ισχυρότατες δόσεις παρασκηνίου.

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να δώσει το περασμένο καλοκαίρι τον 19χρονο επιθετικό στους "κυανέρυθρους" (λίγο μετά την επέκταση του συμβολαίου του έως το2022) για να βρει χώρο και χρόνο για να εξελιχθεί και να "μεγαλώσει" ποδοσφαιρικά. Κι ο μικρός άρπαξε την ευκαιρία του, καθώς έγραψε και συμμετοχές και γκολ (6 σε Super League και Κύπελλο) με τον Πανιώνιο.

Στην εκκίνηση των playouts (στο ματς της 2ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης) υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και τέθηκε εκτός μάχης, ακολουθώντας έκτοτε θεραπευτική αγωγή. Θα μπορούσε -υπό προϋποθέσεις- να προλάβει 1-2 ματς στο φινάλε των playouts, όμως ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού ζήτησε να επιστρέψει στο "Γ. Καλαφάτης". Όχι (μόνο) για να μην υποστεί κάποια υποτροπή, που θα τον πήγαινε ακόμη πιο πίσω αγωνιστικά, αλλά και λόγω των «σχέσεων» ανάμεσα στις δύο ΠΑΕ.

Στις πρόσφατες εκλογές για την προεδρία της Super League, αλλά και σε όλα τα κομβικά ζητήματα, ο Πανιώνιος ακολουθεί κυρίως τις προτάσεις και τις επιλογές του Ολυμπιακού. Και πλέον ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρα απέναντί του. Δεν ήθελε λοιπόν ο Αλαφούζος να τον αφήσει για άλλες 19 μέρες στους "κυανέρυθρους" και γι’ αυτόν έδωσε εντολή να επιστρέψει άρον-άρον στο Κορωπί.

Ο Εμμανουηλίδης θα γυρίσει στους "πράσινους" από την Πέμπτη (02/07) και πλέον θεωρείται δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός δεν θα ξαναδώσει παίκτη δανεικό στους Νεοσμυρνιώτες. Μολονότι οι "κυανέρυθροι" είχαν δείξει ενδιαφέρον και για άλλους "πράσινους", όπως π.χ. για τον Κωνσταντίνο Κότσαρη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ