ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το παίρνει απόφαση ο Ρόντγουελ

Sunderland's Jack Rodwell during their English Premier League soccer match between Sunderland and Swansea City at the Stadium of Light, Sunderland, England, Saturday, Aug. 22, 2015. (AP Photo/Scott Heppell)
Sunderland's Jack Rodwell during their English Premier League soccer match between Sunderland and Swansea City at the Stadium of Light, Sunderland, England, Saturday, Aug. 22, 2015. (AP Photo/Scott Heppell) AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, δεν έχει ακούσει ακόμα το "yes" από τον Τζακ Ρόντγουελ, αλλά ο Άγγλος αμυντικός χαφ αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει μέλλον στην Αγγλία.

Το…happyendπλησιάζει, αλλά ακόμα δεν έχει αρχίσει να παίζει. Ο Τζακ Ρόντγουελ έχει αντιληφθεί ότι δεν έχει πέραση στηνChampionshipκαι έχει αρχίσει να ξεπερνά τους δισταγμούς του για την εγκατάσταση του στην Αθήνα. Ο Άγγλος δεν σκοπεύει να "κατέβει" στηLeagueOneγια να αγωνιστεί και ο Παναθηναϊκός μοιάζει με την πιο ενδεδειγμένη επιλογή.

Για την ώρα, ο Ρόντγουελ δεν έχει πει το "yes" στον Νταμπίζα παρά τη φημολογία που διαδίδεται. Ωστόσο, ο 28χρονος μεσοαμυντικός αφήνει να εννοηθεί ότι είναι θέμα χρόνου να δεχτεί την πρόταση του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού. Αυτό το κλίμα προκύπτει από το περιβάλλον του Ρόντγουελ τις τελευταίες ώρες, όλο και εντονότερα.

Σε ότι αφορά τους όρους της συνεργασίας του Ρόντγουελ με τον Παναθηναϊκό, ο Νταμπίζας έχει καταθέσει πρόταση και τη διατηρεί σε ισχύ. Όμως, ο Νταμπίζας είχε καταστήσει σαφές στον ποδοσφαιριστή και στον μάνατζερ του ότι πρότεινε το ποσό που διαθέτει βάση του μπάτζετ και δεν έχει την ευχέρεια να το αυξήσει. Όπερ και σημαίνει πως τα βασικά σημεία δεν τίθενται προς επαναδιαπραγμάτευση.

Ο Νταμπίζας έχει σε προτεραιότητα τον Ρόντγουελ, όπως εξήγησε το Sport24.grκαι έχει ανοιχτό δίαυλο μαζί του. Πλέον, στο Τριφύλλι επικρατεί αισιοδοξία ότι ο Άγγλος θα φορέσει τα πράσινα και είναι γεγονός ότι οι προϋποθέσεις διαμορφώνονται ευνοϊκά για το «ναι» του παίκτη. Μία απάντηση που θα επηρεάσει καθοριστικά την περαιτέρω εξέλιξη του μεταγραφικού σχεδιασμού...

ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΜΓΚΟΡΝΤ

Η έντυπη έκδοση της νορβηγικής «Bergensavisen» ανέφερε την Πέμπτη (15/8) ότι ο Βίτο Φόρμγκορντ αρνήθηκε εκ νέου πρόταση της Μπραν για να ανανεώσει το συμβόλαιο του, που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2018. Ο Ολλανδός στόπερ επανέλαβε στους Νορβηγούς παράγοντες ότι θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη χώρα εκτός Νορβηγίας.

Στη Μπραν θεωρούν ότι ο Φόρμγκορντ έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και θα μετακομίσει στην Αθήνα την 1Ιανουαρίου. Ένα σενάριο που αν επιβεβαιωθεί, θα εξηγεί ως ένα βαθμό τη στροφή των Νταμπίζα – Δώνη, που δεν ψάχνουν πλέον για κεντρικό αμυντικό και θεωρούν ότι θα καλυφθούν στο κέντρο της άμυνας με την απόκτηση του Τζακ Ρόντγουελ. Όταν μέχρι πρότινος, έκαναν λόγο για δύο μεταγραφές: ενός στόπερ και ενός αμυντικού χαφ…

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ