ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Το μυστικό με τις σκισμένες κάλτσες

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Χρήστος Δώνης και Φάνης Μαυρομάτης αγωνίστηκαν με σκισμένες κάλτσες στο πίσω μέρος τους στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου και αυτό ίσως να μην ήταν τυχαίο!

Μερικές λεπτομέρειες ενός ποδοσφαιρικού παιχνιδιού περνάνε στην κυριολεξία απαρατήρητες... Για την ακρίβεια, δεν φαίνονται με "γυμνό μάτι" και πρέπει να εστιάσει ο φακός για να τις εντοπίσουν οι υπόλοιποι.

Όπως συνέβη στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο! Δύο από τους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού αγωνίστηκαν με σκισμένη κάλτσα και δεν θα το έβλεπε κανένας, εάν δεν το απαθανάτιζε ο φωτογράφος!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το πίσω μέρος της δεξιάς κάλτσας του Μαυρομάτη είχε ένα μεγάλο σκίσιμο, που πάντως δεν εμπόδισε τον 21χρονο στόπερ να πραγματοποιήσει μία εξαιρετική εμφάνιση. Μάλλον το επιδίωξε κιόλας. Και την καλή εμφάνιση και το σκίσιμο στην κάλτσα.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ένας άλλος συμπαίκτης του, ο Χρήστος Δώνης είχε σκίσιμο στο πίσω μέρος και στις δύο κάλτσες του... ξεπερνώντας τον Μαυρομάτη!

Μερικοί παίκτες κάνουν ένα κόψιμο στο συγκεκριμένο σημείο της κάλτσας για να "αναπνέουν" οι γάμπες τους την ώρα της έντονης καταπόνησης και να περιορίζονται οι πιθανότητες για μυϊκό τραυματισμό (κράμπα). Κάπως έτσι λειτούργησαν και οι δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού κι όπως φαίνεται τους βγήκε σε καλό...

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ