ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: To κριτήριο παραμονής για Νάγκι

Παναθηναϊκός: To κριτήριο παραμονής για Νάγκι
SOTIRIS DIMITROPOULOS

Ο Νάγκι ήρθε δανεικός τον Ιανουάριο από τη Λέγκια και η απόδοσή του στα επόμενα 13 παιχνίδια θα κρίνει αν ο Παναθηναϊκός θα κάνει προσπάθεια να τον κρατήσει και μετά το καλοκαίρι.

Το ξεκίνημα του Νάγκι στον Παναθηναϊκό ήταν εντυπωσιακό. Με αποκορύφωμα το παιχνίδι, που έκανε με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Από τότε μέχρι σήμερα ο Ούγγρος δεν έχει δείξει τα στοιχεία, που έδειξε στα πρώτα ματς.

Εχει μπει αλλαγή στα ματς με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ και ήταν μέτριος, ενώ κακός ήταν και στο τελευταίο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, που αγωνίστηκε από την αρχή. Οριστικά συμπεράσματα δεν έχουν βγει για την αξία του και θα χρειαστεί χρόνος.

Τα επόμενα 13 παιχνίδια θα είναι κριτήριο για τον Ούγγρο και για το αν ο Παναθηναϊκός θα κάνει προσπάθεια να τον κρατήσει. Η οψιόν αγοράς είναι περίπου στις 800.000 ευρώ, αλλά και αυτό είναι ένα ποσό, που δεν μπορεί να το δώσουν οι πράσινοι. Μπορούν, όμως, αν αποφασίσουν ότι θέλουν τον Νάγκι, να βρουν μία φόρμουλα με την Λέγκια και να κρατήσουν τον παίκτη.

Η απόδοση του Νάγκι στα τελευταία ματς έχει προβληματίσει και για αυτό η παρουσία του τόσο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος στα τρία παιχνίδια, όσο και στα 10 ματς των play off θα οδηγήσουν τον Ρόκα και τον Δώνη σε οριστική απόφαση, για το αν θα γίνει προσπάθεια παραμονής του ή θα φύγει μετά το τέλος του δανεισμού του και ο Παναθηναϊκός θα ψάξει άλλον παίκτη για την θέση του ακραίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ