ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το ενδιαφέρον στις ανανεώσεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Ο Νίκος Νταμπίζας περιμένει τις πρώτες αντιδράσεις των παικτών στις προτάσεις για νέα συμβόλαια. Τι περιμένει ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού.

Μεταγραφικά, ο Νίκος Νταμπίζας δεν έχει καμία υπόθεση που να κοντεύει να τελειώσει. Αντίθετα, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα χρειαστεί χρόνο για να κλείσει παίκτες, όπως με τον Φάνο Κατελάρη της Ομόνοιας ή τον Βαλεντίν Ρομπέρζ του Απόλλωνα Λεμεσού.

Όμως, δεν ισχύει το ίδιο με τις ανανεώσεις. Ο Νταμπίζας κατέθεσε προτάσεις την προηγούμενη εβδομάδα στους Ινσούα, Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Μαυρομάτη και Εμανουηλίδη και περιμένει τις πρώτες αντιδράσεις μέχρι την Παρασκευή. Είτε θετικές, είτε αρνητικές, ο Νταμπίζας θέλει να έχει μία καθαρή εικόνα για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νταμπίζας δεν έδωσε τελεσίγραφα στους παίκτες. Απλώς δεν σκοπεύει να εμπλακεί σε αέναες συζητήσεις που δεν θα καταλήξουν πουθενά. Προφανώς, αν κάποιος από τους ποδοσφαιριστές θα χρειαστεί μία ή δύο μέρες επιπλέον, ο Νταμπίζας δεν θα αρνηθεί. Αρκεί η διαλλακτικότητα του να μην παρερμηνευτεί.

Πάντως, αντίστοιχα ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού λαμβάνει κάποιες ενδείξεις από την πλευρά των "πράσινων". Η εντύπωση που επικρατεί είναι ότι οι Μαυρομάτης και Εμμανουηλίδης είναι οι πρώτοι οι οποίοι θα απαντήσουν θετικά. Αντίστοιχα, οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης δεν είναι έτοιμοι να πουν το "ναι" και θα χρειαστεί δεύτερος κύκλος επαφών.

Για διάφορους λόγους, ο Εμάνουελ Ινσούα είναι μία πιο σύνθετη περίπτωση. Ο ποδοσφαιριστής έχει μεταβεί στην πατρίδα του για τις καλοκαιρινές διακοπές, ενώ ο αδερφός και ατζέντης του, Μαξιμιλιάνο Ινσούα, βρίσκεται στο Μπουένος Άιρες. Οι δύο πλευρές έχουν επικοινωνία, αλλά η απόσταση και η διαφορά της ώρας καθιστούν πιο χρονοβόρα τη διαδικασία.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Ο λόγος που το τριφύλλι είπε "όχι" στην Ίντερ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ