ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το έξτρα πρόγραμμα και οι εντολές στον Περέα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
Perea, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Χουάν Περέα ήρθε το καλοκαίρι για να αποτελέσει μία επένδυση για το μέλλον, αλλά έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά και έχει βοηθήσει την ομάδα στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, που μπήκε αλλαγή.

Ο Χουάν Χοσέ Περέα ήρθε το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό χωρίς παραστάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο και φυσικά δεν μπορούσε από την αρχή να βοηθήσει έστω και σαν αλλαγή. Όπως κάθε νέος παίκτης έτσι και αυτός έχει ελλείψεις κυρίως σε θέματα τεχνικής, τακτικής και τρόπο παιχνιδιού.

Είναι πολύ γρήγορος, πιεστικός, για τους αντίπαλους αμυντικούς και αυτά τα στοιχεία τα έδειξε από την πρώτη ημέρα, που ήρθε. Εδώ και λίγο καιρό ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του ασχολούνται ιδιαίτερα με τον Κολομβιανό επιθετικό, προκειμένου να εξελιχθεί.

Και η δουλειά, που κάνει φαίνεται κάθε μέρα στην προπόνηση, που είναι καλύτερος, αλλά και στα παιχνίδια. Κόντρα στην ΑΕΚ έκανε το καλύτερό του ημίχρονο και πέτυχε το πρώτο του γκολ και τίποτα δεν είναι τυχαίο, όλα είναι αποτέλεσμα δουλειάς.

ΕΞΤΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ

Μετά από κάποιες προπονήσεις ο Περέα κάθεται και κάνει έξτρα πρόγραμμα και στα τελειώματα φάσεων και στην υποδοχή της μπάλας και στον τρόπο, που πρέπει να τη δίνει. Από το νεαρό επιθετικό το τεχνικό τιμ ζητάει να κάνει, όσο πιο απλά πράγματα μπορεί στο γήπεδο και κυρίως να μην κρατάει πολύ τη μπάλα στα πόδια του.

Μόλις κάνει υποδοχή αμέσως να τη δίνει και να φεύγει στο χώρο. Με όλη αυτή τη δουλειά ο Περέα φαίνεται, ότι έχει βελτιωθεί πολύ από την ημέρα, που ήρθε στον Παναθηναϊκό μέχρι σήμερα. Πέτυχε και το πρώτο του επαγγελματικό γκολ, είναι σε πολύ καλή ψυχολογία και έχει πολλή όρεξη, για να δουλέψει.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ