ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Το δίλημμα για την εστία

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Κότσαρης, Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Ο Νο1 του Παναθηναϊκού εναντίον του Άρη προβληματίζει τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος πρέπει να επιλέξει έναν από τους Κότσαρη ή Διούδη.

Δίλημμα στον "άσο" αντιμετωπίζει ο Γιώργος Δώνης, για το κυριακάτικο (2/12) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Το "τραίνο" προβληματίζεται εάν πρέπει να διατηρήσει τον Κώστα Κότσαρη στην εστία ή να επαναφέρει τον Σωκράτη Διούδη.

Ο Διούδης έχει αναρρώσει από το χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι στη σύγκρουση με τον Νάτχο, στο ντέρμπι των αιωνίων. Από την προηγούμενη Κυριακή προπονείται κανονικά και έχει εκφράσει στον Δώνη την επιθυμία να αγωνιστεί στην έδρα της πρώην ομάδας του.

Μέχρι τον τραυματισμό του, ο Διούδης είχε το 10Χ10 στο πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο Δώνης θα τον τσεκάρει στις προπονήσεις της Παρασκευής και του Σαββάτου, κυρίως στο δίτερμα και θα διαπιστώσει εάν ο 25χρονος γκολκίπερ είναι στο 100%.

Ο Κότσαρης έχει τοmomentumμε το μέρος του, αφού προέρχεται από καλές εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα Κ23. Ο νεαρός τερματοφύλακας έδειξε ότι διαχειρίζεται την πίεση και εμπνέει εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του ότι θα σταθεί επαρκώς στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δώνης συζητά το δίλημμα με τους συνεργάτες του από την αρχή της εβδομάδας και δεν έχουν καταλήξει στην επιλογή τους. Διούδης και Κότσαρης θα συμπεριληφθούν στην αποστολή του Παναθηναϊκού και ο Δώνης θα αποφασίσει ανήμερα του παιχνιδιού με τον Άρη...

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ