ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το δημοσίευμα και η αλήθεια γιαΧατζηγιοβάνη-Στουτγκάρδη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ιστοσελίδα στη Γερμανία έφερε τον Τάσο Χατζηγιοβάνη στο στόχαστρο της Στουτγκάρδης. Διαβάστε στο Sport24.gr πως έχουν έως τώρα τα δεδομένα.

Τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα στη Γερμανία και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα «echo24.de» τοποθετούν τον Τάσο Χατζηγιοβάνη σε μια short-list με παίκτες που κοιτάζει η Στουτγκάρδη και στην οποία βρίσκονται τρεις παίκτες.

Πλην του Έλληνα εξτρέμ του Παναθηναϊκού ο Γερμανικός σύλλογος που παίζει στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας έχει ξεχωρίσει ακόμα τον 20χρονο Αντονί Μουσάμκα από τη Ναϊμέγκεν ο οποίος είναι και στην κορυφή της λίστας τους.

ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ

Ποια είναι όμως η αλήθεια και πως έχουν διαμορφωθεί έως τώρα τα δεδομένα στη συγκεκριμένη υπόθεση. Αρχικά όσον αφορά τον Μουσάμπα πληροφορίες από την Ολλανδία αναφέρουν πως ναι μεν ο παίκτης μπορεί να πάει στη Γερμανία αλλά όχι στην Στουτγκάρδη την επόμενη σεζόν.

Αναφορικά με τον 23χρονο εξτρέμ του Παναθηναϊκού ο οποίος φέτος πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν του στο τριφύλλι θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι Γερμανοί τον έχουν στο μπλοκάκι τους εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια. Μάλιστα αρκετές φορές σε αυτό το διάστημα έχουν βρεθεί στο ΟΑΚΑ και έχουν κάνει scouting από κοντά στον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Άλλο όμως η παρακολούθηση και άλλο το επόμενο βήμα που είναι η εκδήλωση ενδιαφέροντος προς τον Παναθηναϊκό. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως φέτος ο Χατζηγιοβάνης ανανέωσε το συμβόλαιο του με το τριφύλλι και μόνο αν οι πράσινοι δώσουν το «OK» θα μπορούσε να παραχωρηθεί ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής.

Πρόταση όμως ως τώρα δεν υπάρχει. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως όσο περνάει ο καιρός δεν μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα ανάλογα και με το τι θα κάνει η Στουγκάρδη με τους υπόλοιπους παίκτες που έχει στη λίστα της για τη θέση του εξτρέμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ