ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το δεκάλεπτο τετ α τετ Πογιάτος - Καρλίτος

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το δεκάλεπτο τετ α τετ του Καρλίτος με τον Πογιάτος, η κόντρα των τεσσάρων, ο... μίτζιρας Αγιούμπ σε στυλ Καραγκούνη και τα δίδυμα. Το Sport24.gr ήταν στο Κορωπί και παρακολούθησε την πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τετάρτη.

Το Sport24.gr βρέθηκε στο Κορωπί στη δεύτερη ανοικτή προπόνηση του Παναθηναϊκού, η οποία διεξήχθη το πρωί της Τετάρτης (12/8), στην οποία ο Ντάνι Πογιάτος όπως και την Τρίτη (11/8) με συνεχείς παραινέσεις στους παίκτες του ζητούσε να βγάλουν ποιότητα στις ασκήσεις και να έχουν καλύτερη νοοτροπία παρά τη δικαιολογημένη κούραση λόγω της προετοιμασίας.

Το δεκάλεπτο τετ α τετ του Καρλίτος με τον Πογιάτος, η κόντρα των τεσσάρων, ο... μίτζιρας Αγιούπ σε στυλ Καραγκούνη και τα δίδυμα. Δείτε αναλυτικά τι ξεχωρίσαμε από τα δρώμενα στο προπονητικό κέντρο του τριφυλλιού.

ΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΤΟΥ ΠΟΓΙΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΛΙΤΟΣ

Μετά το τέλος προπόνησης και ενώ όλοι είχαν αποχωρήσει ο Καρλίτος με τον Πογιάτος ξεκίνησαν να συνομιλούν στο κέντρο του γηπέδου σε ένα τετ-α-τετ που φαινόταν σύνηθες μετά τις προπονήσεις, αλλά αυτό διήρκεσε λίγο παραπάνω (δέκα λεπτά).

Μιλούσαν στη γλώσσα τους προφανέστατα και έκαναν κινήσεις με τα χέρια τους. Προφανώς και αντικείμενο της συζήτησης ήταν η προπόνηση, αν και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι είπαν οι δύο συμπατριώτες.

Η... ΚΟΝΤΡΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (ΑΓΙΟΥΜΠ - ΚΟΥΡΜΠΕΛΗ - ΚΑΡΛΙΤΟΣ - ΜΑΚΕΝΤΑ)

Την ώρα που οι πράσινοι εκτελούσαν τις ασκήσεις - με τιμωρία τα... πουσάπς για τον χαμένο - οι Καρλίτος και του Μακέντα που ήταν στην ίδια ομάδα έλεγαν στους υπόλοιπους. "Θα σας κερδίσουμε". Τελικά έχασαν στο πρώτο.

Ο Αγιούμπ που ήταν στην άλλη ομάδα αντέδρασε αμέσως προς τους συμπαίκτες του. "Βig mouth, only talking", υποστήριξε στον Ισπανό και τον Ιταλό.

Ο Μακέντα από την πλευρά του δικαιολογήθηκε ως εξής: "Μαλ... εμείς είμαστε έξι ενώ εσείς είστε επτά", με τον Αγιούμπ να απαντά: "Καλά πέσε κάτω και πάρε πουσάπς". Τελικά ο Μακέντα πήρε την εκδίκησή του καθώς νίκησε το δεύτερο ματς. Παρών στην πλάκα ήταν και ο Ισπανός. Όταν ήταν 1-1 το σκορ πριν την τελευταία άσκηση προκαλούσε τους αντιπάλους να βάλουν στοίχημα, κάτι το οποίος δεν έγινε αποδεκτό.

Η ομάδα του Μακέντα τελικά πήρε δύο συνεχόμενα ματς και νίκησε 2-1 σε αυτή τη δοκιμασία.

Ο ΜΙΤΖΙΡΑΣ... ΑΓΙΟΥΜΠ ΣΕ ΣΤΥΛ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ

Ο Γιασίν Αγιούμπ το έχει ρίξει εσχάτως σε γλωσσοδέτες. Το video του στο Instagram με τίτλο "ο τζίτζιρας, ο μίτζιρας" έκανε... θραύση. Γι' αυτό και μόλις σκόραρε ο Ολλανδομαροκινός, ο Κουρμπέλης του φώναξε: "Μπράβο... μίτζιρα".

Ο Αγιούμπ θύμιζε Γιώργο Καραγκούνη ως προς τις διαμαρτυρίες και το πάθος με το οποίο ζούσε την προπόνηση. Πανηγύριζε έντονα σε κάθε γκολ, ενώ ρωτούσε σε αμφισβητούμενες φάσεις. "Το μέτρησες;".

ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ ΚΑΙ ΡΟΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Σαραβάκος και ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων, Τσάβι Ρόκα, παρακολούθησαν όλη την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (12/8) για τον Παναθηναϊκό.

Οι δύο άνδρες ήταν μαζί και συζητούσαν παρακολουθώντας τους πράσινους να εκτελούν τις ασκήσεις υπό το βλέμμα του Ντάνι Πογιάτος.

ΕΦΥΓΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ Ο ΣΕΡΠΕΖΗΣ

Ο Δημήτρης Σερπέζης ήταν ο τελευταίος που αποχώρησε από το γήπεδο. Ο 19χρονος μέσος έμεινε για λίγα λεπτά μετά το τέλος της προπόνησης κι έκανε εντατικές ασκήσεις.

ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ

Ο Ντάνι Πογιάτος και ο γυμναστής του χώρισαν τους παίκτες των δύο ομάδων ανά γκρουπ. Σε αυτά ξεχώρισαν μερικά ζευγάρια. Χαρακτηριστικό είναι αυτό των "διόσκουρων", Τάσου Χατζηγιοβάνη και Γιάννη Μπουζούκη, αλλά και των Δημήτρη Εμμανουηλίδη και Βασίλη Ζαγαρίτη.Οι δύο τελευταίοι γνωρίζονται από τη Θήβα. Άλλο ένα συνέθεσαν οι Μακέντα και Σαβιέρ, ενώ αντίστοιχο οι Καρλίτος και Κουρμπέλης. Στις 11:00 ξεκίνησαν προπόνηση οι "κομμένοι" (Κολοβέτσιος, Κολοβός, Μπεκ, Κότσαρης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ανουάρ στο Sport24.gr: "Θα επέστρεφα στον Παναθηναϊκό"
Παναθηναϊκός: Τα οκτώ στοιχεία του Πογιάτος
Παναθηναϊκός: Κατοχή, κυκλοφορία και πίεση ζήτησε ο Πογιάτος

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ