ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Το απόλυτο για τις ακαδημίες με τρία στα τρία

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε το απόλυτο με τρία στα τρία στα πρωταθλήματα υποδομών. Στην κορυφή Νέοι και Παίδες στην δεύτερη θέση οι Έφηβοι.

Το τρία στα τρία πέτυχαν τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού στα τρία ματς που διεξήχθησαν το Σάββατο στο "Γ. Καλαφάτης". Η Κ19 επικράτησε με 2-1 του Πανιωνίου, η Κ17 νίκησε τον Απόλλων Σμύρνης με 1-0 και η Κ15 πήρε το τρίποντο επί του Ατρόμητου.

Μάλιστα τόσο η Κ19 όσο και η Κ15 είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα χωρίς να έχουν γνωρίσει την ήττα μετά από συνολικά εννιά αναμετρήσεις.

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αρχή με την Κ19 του Παναθηναϊκού η οποία το Σάββατο το πρωί επικράτησε σε μια δύσκολη αναμέτρηση του Πανιωνίου με 2-1 και πήρε την πέμπτη της νίκη σε έξι ματς και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον ΠΑΟΚ με τις δυο ομάδες να λύνουν την άλλη εβδομάδα τις διαφορές τους.

Στο ματς με τον Πανιώνιο ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 11' όταν ο Τζαβίδας κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Αθανασακόπουλος. Το τριφύλλι δεν έμεινε εκεί, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες σε προσπάθειες του Σερπέζη στο 22’, του Ηλιάδη στο 31’ και δύο καλά σουτ του Καλομοίρη στο 35’ και στο 38’.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 52’ ο Ζερβόπουλος ανέτρεψε έναν παίκτη του Πανιωνίου στη μεγάλη περιοχή και έγινε 1-1.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη μετά από ωραία ενέργεια του Παπαδόπουλος στο 76'. Ο νεαρός επιθετικός έκανε κούρσα πολλών μέτρων και από το ύψος της μεγάλης περιοχής πλάσαρε στέλνοντας τη μπάλα στο «Γ» της αντίπαλης εστίας με το 2-1 να παραμένει ως το τέλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογεώργος, Παλασκώνης, Ζαγαρίτης, Μανιδάκης, Ζερβόπουλος, Σκεντεράι, Τζαβίδας (80’ Παπαθανασίου), Ηλιάδης (77’ Σαντικάι), Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Καλομοίρης (59’ Παπαδόπουλος).

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

Οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις νίκες επικρατώντας το Σάββατο το μεσημέρι του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 για την 7η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Super League K17.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο ο Δημοσθενιάδης, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή από τον προπονητή της ομάδας, Κώστα Φρατζέσκο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Φρατζέσκος):Γαρδούνης, Λαζαρίδης, Κόμης, Ρόμπι, Γογουβίτης, Λιακόπουλος, Φλούκο, Καρβούνης, Ανθουλάκης, Σακελλαρόπουλος, Λιούμης, ενώ μπήκαν και οι Δημοσθενιάδης, Τζαβίδας, Πρέτζας, Κούτσιας, Βόσος.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ

Τέλος οι Παίδες του Παναθηναϊκού επικράτησαν και αυτοί με 1-0 του Ατρόμητου, έκαναν το τρία στα τρία στο Νότιο όμιλο της Super League K15 και βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το γκολ που έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στον Παναθηναϊκό, σημείωσε στο 8′ ο Κυριόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Θωμάς Μαυρουδής):Δρανδάκης, Καπαματζιάν, Καλλέργης, Αλεβιζάκης, Ρουσίτ, Προδρομίτης, Ψύλλας, Βολάκης, Δήμος, Κυριόπουλος, Νταμπίζας, ενώ αγωνίστηκαν και οι Αγγελόπουλος Καλοσκαμης, Κατσάρης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πέτρος Κοντοβράκης):Παπαϊωάννου, Μπίμπας, Παναγιώτου, Γκίνη, Καρδάμης, Τσιάβος, Κουτουλάκος, Ανταλής, Ζαρκαλής, Αγκούσι, Τσαντήλας. Έπαιξαν και οι Αρβανίτης, Πατσατσόγλου, Καλαμάτας, Ζήκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ