ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με Μακέντα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Makeda, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Φεντερίκο Μακέντα έκανε μαγνητική για τις ενοχλήσεις στην μέση και οι επόμενες ημέρες θα είναι σημαντικές για να δούμε πότε θα είναι έτοιμος να παίξει.

Ευχάριστα ήταν τα αποτελέσματα της μαγνητικής, στην οποία υποβλήθηκε ο Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός φορ, λόγω των ενοχλήσεων στην μέση έβγαλε μία μαγνητική το Σάββατο. Εκεί φάνηκε, ότι δεν έχει επιδεινωθεί η κατάστασή του στην μέση, διότι υπήρχε αυτή η ανησυχία.

Πριν 15 ημέρες, πάλι είχε κάνει μαγνητική ο Μακέντα και τα αποτελέσματα εκείνης της μαγνητικής ήταν ίδια με αυτήν, που έκανε το Σάββατο. Άρα δεν υπάρχει επιδείνωση και αυτό είναι το σημαντικό.

ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Ο Ιταλός επιθετικός την Δευτέρα (14/10) στο Κορωπί ήταν καλύτερα. Είχαν μειωθεί σε μεγάλο βαθμό οι ενοχλήσεις στη μέση, έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Μάλιστα, όπως φάνηκε και τη Δευτέρα, πιθανότατα την Τετάρτη ο Μακέντα θα δοκιμάσει να μπει κανονικά στην προπόνηση και ανάλογα με την κατάστασή του θα αποφασιστεί αν θα είναι στην διάθεση του Δώνη για το ματς στο Περιστέρι.

Φυσικά ο Έλληνας τεχνικός ξέρει, ότι είναι πολύ δύσκολο να εμπιστευτεί έναν παίκτη, που έχει ενοχλήσεις στη μέση και με αυτές έπαιξε με τον Ολυμπιακό, αυτές είχε και στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Ξάνθη.

Ο Δώνης κάνει τα σχέδιά του για την Κυριακή χωρίς τον Μακέντα και φυσικά είναι δύσκολη απόφαση, ποιον θα χρησιμοποιήσει, διότι οι διαθέσιμοι φορ δεν φαίνονται αξιόπιστοι στο θέμα του γκολ και ο Κολοβός, που μπορεί να παίξει σε αυτή την θέση δεν είναι ακόμα καλά, όπως φάνηκε με την Ξάνθη.

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ