ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με Δώνη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χρήστος Δώνης αναμένεται να λάβει τις επόμενες ημέρες στα χέρια του την οικονομική πρόταση του Παναθηναϊκού, για ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ πριν λίγες ημέρες άλλαξε μάνατζερ.

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Χρήστου Δώνη είναι ακόμα ανοιχτό αν και βρισκόμαστε λίγους μήνες πριν τη λήξη του. Ηταν επιλογή του Παναθηναϊκού να μην έχει κλείσει ακόμα το θέμα, αλλά βρισκόμαστε στην τελική ευθεία και θα δούμε ποια θα είναι η κατάληξη. Αρχικά τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει η οικονομική πρόταση για νέο συμβόλαιο στον Ελληνα μέσο. Σε αυτή την πρόταση ο Δώνης θα κληθεί να απαντήσει. Δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ο παίκτης θα απαντήσει άμεσα και ίσως χρειαστεί λίγο χρόνο.

Ο Χρήστος Δώνης παίζει χρόνια στον Παναθηναϊκό προέρχεται από τις Ακαδημίες και κατά γενική ομολογία η φετινή είναι η καλύτερή του χρονιά από πλευράς απόδοσης. Παρόλα αυτά άκουσε… πολλά στη διάρκεια της σεζόν λόγω της παρουσίας του πατέρα του στον πάγκο. Σχόλια χωρίς κανένα σεβασμό και απέναντι στον ίδιο τον παίκτη που χρόνια τώρα δίνει και την ψυχή του για την ομάδα, αλλά και για τον πατέρα του που έχει τεράστια προσφορά στον σύλλογο. Όλα αυτά σαφέστατα έχουν επηρεάσει τον παίκτη, ενόψει της τελικής απόφασης, που θα πάρει.

Η ΑΛΛΑΓΗ ΜΑΝΑΤΖΕΡ

Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε μάλιστα το νέο γραφείο μάνατζερ με το οποίο συνεργάζεται, Είναι η ProEleven του Πορτογάλου μάνατζερ Γκονσάλβες, που έχει πολύ καλούς παίκτες και προπονητές (Μάρκο Σίλβα) στο γραφείο του. Ο Χρήστος Δώνης από τον προηγούμενο Δεκέμβριο έλυσε τη συνεργασία του με τον Αντώνη Αποστολόπουλο, όπως είχε γίνει και πριν λίγους μήνες με τον αδερφό του Τάσο Δώνη. Πλέον το γραφείο που τον εκπροσωπεί επιδιώκει να βρει για τον Έλληνα μέσο ομάδα από καλό πρωτάθλημα του εξωτερικού, όπως η Πορτογαλία, το Βέλγιο, η Ολλανδία. Ετσι και αλλιώς ο Χρήστος Δώνης έχει στο μυαλό του να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό και οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι υπάρχει μία ομάδα που ενδιαφέρεται πέρα από την Σκωτία, όπου υπάρχει δεδομένα ενδιαφέρον.

Ο Γκονσάλβες έχει τα δικαιώματα του Χρήστου Δώνη, για την Ευρώπη, αλλά στην Ελλάδα και τις συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό δεν πρόκειται να εμπλακεί, όπως επικρατεί η εντύπωση και έχει γραφτεί. Τις τελικές κουβέντες με τον Παναθηναϊκό θα τις κάνει ο ίδιος ο παίκτης. Ακόμα πάντως και να συμφωνήσει ο Χρήστος Δώνης για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να φέρει ο Γκονσάλβες πρόταση από ομάδα του εξωτερικού στη διάρκεια του νέου συμβολαίου με τους "πράσινους".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα στην υπόθεση ανανέωσης του Βαγιαννίδη
Η σφραγίδα Δώνη και το ρεκόρ Βαγιαννίδη!
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ