ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τι ψάχνει στον επόμενο προπονητή ο Ρόκα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΣΑΒΙ ΡΟΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ  ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΣΑΒΙ ΡΟΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι σκέψεις του Τσάβι Ρόκα για τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Δώνη μετά το καλοκαίρι, το ταξίδι στην Πορτογαλία και ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε μια απόφαση, λανθασμένη ή μη, αλλά δεδομένα σε εντελώς λάθος τάιμινγκ να ενημερώσει τον Γιώργο Δώνη μέσω… επιστολής που του κοινοποίησε ο οδηγός του πως μετά τα playoffs οι δρόμοι του Παναθηναϊκού και του Έλληνα κόουτς θα χωρίσουν. Σε ένα διαζύγιο που μόνο βελούδινο δεν θα είναι όπως διαβάσατε και στο Sport24.gr.

Οι εξελίξεις όμως μπορεί να είναι τόσο καταιγιστικές που κάποια πράγματα να δρομολογηθούν ακόμα νωρίτερα και για αυτό τώρα όλο το βάρος περνάει στον Τσάβι Ρόκα ούτως ώστε να αναζητήσει, να βρει, να συζητήσει και να συμφωνήσει με τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο Καταλανός θα γνώριζε τις προθέσεις του ισχυρού άνδρα του «τριφυλλιού» και ήδη θα είχε κάνει μια προεργασία στο μυαλό του και ίσως να έχει σημειώσει και κάποια ονόματα στο μπλοκάκι του.

Αυτό που είναι δεδομένο σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr είναι πως ο Ρόκα έχει θέσει κάποια στάνταρ για τον επόμενο προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο και σχετίζονται με τον τρόπο που θέλει να παίξει το τριφύλλι την επόμενη σεζόν.

ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ

Ο Ρόκα θα ήθελε να δει τον Παναθηναϊκό να αγωνίζεται και με ένα διαφορετικό σχηματισμό σε σχέση με φέτος που θα έχει περισσότερο ως βάση την τριάδα στην άμυνα και είτε αυτό θα είναι 3-4-3 ή 3-5-2. Αυτό άλλωστε έχει μεταφέρει σε συζητήσεις που είχε με αρκετούς ατζέντηδες το προηγούμενο διάστημα όταν συζητούσε για την απόκτηση στόπερ, όπως ο Βούρος για παράδειγμα, και όλοι εξέφραζαν την απορία γιατί το «τριφύλλι» θέλει και άλλο παίκτη σε μια θέση που δείχνει κομπλέ. Ο Καταλανός θέλει η ομάδα τη νέα σεζόν να έχει ένα στυλ Ολλανδικό ή και Ιταλικό θα μπορούσαμε να πούμε και να έχει τη μπάλα περισσότερο στην κατοχή.

ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Οι πληροφορίες θέλουν τον Ρόκα στο ταξίδι που είχε κάνει προ κορονοϊού, στις αρχές Μαρτίου, στην Πορτογαλία να είχε επαφές με υποψήφιο προπονητή και όχι με κάποιον παίκτη, όπως είχε κυκλοφορήσει τότε ώστε να είναι έτοιμος αν κάτι στράβωνε με τον Δώνη.

Δεν αποκλείεται οπότε να έχει και ο ίδιος στο μυαλό του να φέρει ένα Πορτογάλο προπονητή στον Παναθηναϊκό βλέποντας πως η συγκεκριμένη σχολή έχει… πέραση στην Ελλάδα.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΝΤΙΑΚΕΘ

Στη λίστα που έχει καταρτίσει και απαρτίζεται από τρία-τέσσερα ονόματα δεδομένα το ένα απ’ αυτά είναι αυτό του Ιμανόλ Ιντιάκεθ. Του 48χρονου Ισπανού τεχνικό με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην ΑΕΚ Λάρνακας κατακτώντας το Κύπελλο Κύπρο και με τον οποίο έχει άψογη σχέση ενώ κατά το παρελθόν έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια τόσο για την προπονητή του αξία όσο και για το πόσο καλός άνθρωπος είναι.

Ένας προπονητής που είναι ελεύθερος και αποτελεί μια βατή και εύκολη λύση για τον Ισπανό τεχνικό. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως είναι και το φαβορί καθώς υπάρχουν δεδομένα δύο-τρία ακόμη ονόματα στη λίστα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ