ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Τι φταίει και δεν είστε, όπως πέρυσι;"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Εμάνουελ Ινσούα και ο Ματίας Γιόχανσον είναι από τους παίκτες, που δεν έχουν την ίδια απόδοση με την περασμένη περίοδο. Και σίγουρα η μέτρια φετινή τους απόδοση έχει επηρεάσει και την ομάδα, που δεν παίρνει τις βοήθειες, που θέλει από τους δύο τους.

Πριν δέκα ημέρες περίπου ο Νίκος Νταμπίζας συζήτησε και με τον Εμάνουελ Ινσούα και με τον Ματίας Γιόχανσον. Παρά το ότι λήγουν τα σύμβολαιά τους το ερχόμενο καλοκαίρι η κουβέντα δεν έγινε για αυτό.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ήθελε να ακούσει και από τους δύο τους λόγους, για τους οποίους από την αρχή της φετινής σεζόν μέχρι σήμερα δεν έχουν καταφέρει να βοηθήσουν την ομάδα , όσο μπορούν.

«Δεν είσαι όπως πέρυσι. Θέλω από σένα να βάζεις την ποιότητά σου και να δείχνεις και την προσωπικότητά σου και στα αποδυτήρια» ήταν μερικές από τις κουβέντες του Νταμπίζα στον Αργεντίνο μπακ, ο οποίος εξέφρασε την δική του άποψη, για το γεγονός, ότι δεν είναι τόσο καλός φέτος, αλλά υποστήριξε, ότι από εδώ και πέρα θα κάνει τα πάντα, για να παίξει αυτό, που μπορεί. Εγινε κουβέντα και για ένα περιστατικό, που είχε συμβεί μεταξύ τους μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ στα αποδυτήρια και θα φανεί στο γήπεδο, αν αυτή η κουβέντα βοηθήσει τον Ινσούα να είναι καλύτερος στη συνέχεια.

Ανάλογη ερώτηση έκανε και στον Γιόχανσον ο Νταμπίζας: «Πέρυσι είχες βάλει τρία γκολ τέτοια εποχή και ήσουν τελείως διαφορετικός. Τι έγινε και φέτος δεν παίζεις, όπως πέρυσι;». Ο Γιόχανσον είπε και αυτός τις απόψεις του και υποστήριξε, ότι είναι θέμα χρόνου να βρει τον καλό του εαυτό και να βοηθήσει την ομάδα.

ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ

Οσον αφορά τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους όλα είναι ανοιχτά. Με τον Ινσούα είχε γίνει μία πρώτη φιλολογική συζήτηση πριν από καιρό ,αλλά από τότε δεν έγινε απολύτως τίποτα. Ο αδερφός του έρχεται στο τέλος Οκτωβρίου, αλλά για άλλο λόγο και όχι επειδή έχει κλείσει ραντεβού με τον Νταμπίζα χωρίς να αποκλείεται τελικά να τα πουν. Για τον Ινσούα εδώ και καιρό έχουμε αναφέρει, ότι είναι στην λίστα και του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να τον χάσει. Με τον Γιόχανσον δεν είναι καθόλου βέβαιο, ότι θα του γίνει πρόταση ανανέωσης. Με τα σημερινά δεδομένα δεν θα του γίνει, για αυτό και οι «πράσινοι» είναι σε αναζήτηση δεξιού μπακ για το ερχόμενο καλοκαίρι. Εκτός αν από εδώ και πέρα ο Σουηδός μπακ αλλάξει πρόσωπο προς το καλύτερο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ