ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Την Τετάρτη στην Αθήνα ο Αντονίτο

Valladolid's Antonito, left and Real Madrid's Rodrygo jump for the ball during a Spanish La Liga soccer match between Valladolid and Real Madrid at the Jose Zorrilla stadium in Valladolid, Spain, Sunday Jan. 26, 2020. (AP Photo/Ricardo Ordonez)
Valladolid's Antonito, left and Real Madrid's Rodrygo jump for the ball during a Spanish La Liga soccer match between Valladolid and Real Madrid at the Jose Zorrilla stadium in Valladolid, Spain, Sunday Jan. 26, 2020. (AP Photo/Ricardo Ordonez) AP

Ο Αντονίτο αναμένεται την Τετάρτη (23/9) στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό παρά το μπάσιμο των τελευταίων ημερών από τη Μάλαγα. Θα περάσει ιατρικά και θα υπογράψει στο τριφύλλι.

Στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό θα έρθει την Τετάρτη (23/9) ο Αντονίτο, το όνομα του οποίου είχε αποκαλύψει το Sport24.gr στις 13/9, με τον 32χρονο μπακ της Βαγιαδολίδ να τα έχει βρει σε όλα με τους πράσινους. Η άφιξη του επιβεβαιώνεται και από την Ισπανία με τον 32χρονο μπακ να έρχεται για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Τις τελευταίες μέρες υπήρξε μπάσιμο από τη Μάλαγα που ήθελε να χαλάσει το "deal" που υπήρχε με το τριφύλλι το προηγούμενο διάστημα αλλά η συμφωνία του Παναθηναϊκού και του Τσάβι Ρόκα με τον παίκτη είχε "κλειδώσει" εδώ και καιρό και δεν μπορεί να "σπάσει".

Ο Αντονίτο τα έχει βρει σε όλα με τους πράσινους για συμβόλαιο δύο ετών, έως το 2022, ενώ πριν υπογράψει θα πρέπει να έχει μείνει ελεύθερος και από τη Βαγιαδολίδ καθώς ακόμα ο 32χρονος μπακ δεν εχει τη λύση του συμβολαίου στα χέρια του. Με την απόκτηση του Ισπανού μπακ το τριφύλλι κλείνει τη θέση στο δεξί άκρο καθώς ο Αντονίτο και ο Σάντσες θα είναι οι δύο δεξιοί μπακ των πράσινων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ