ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Την Τετάρτη (15/7) στο Μόναχο ο Πούγγουρας

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ  / EUROKINISSI)
Pougouras, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας θα ταξιδέψει τελικά την Τετάρτη (15/7) στο Μόναχο για να εξεταστεί από μια εκ των κορυφαίων γιατρών που ειδικεύεται πάνω σε τραυματισμούς όπως αυτός στους κοιλιακούς που αντιμετωπίζει ο νεαρός αμυντικός.

Την Τετάρτη (15/7) τελικά θα αναχωρήσει με προορισμό το Μόναχο ο Αχιλλέας Πούγγουρας προκειμένου να μεταβεί σε εξειδικευμένη κλινική στο Μόναχο και να εξεταστεί από μία εκ των κορυφαίων γιατρών, που ειδικεύεται πάνω σε τραυματισμούς στους κοιλιακούς.

Από το αποτέλεσμα των υπέρ-αναλυτικών εξετάσεων που θα κάνει ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, θα διαφανεί και η επόμενη κίνηση. Αν δηλαδή θα χρειαστεί να κάνει επέμβαση για να αποκατασταθεί μια και καλή το πρόβλημα που τον έχει βάλει στα "πιτς" τόσο καιρό ή όλο αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί και με άλλο τρόπο και πιθανότατα με μίαν άλλη, διαφορετικού τύπου θεραπευτική αγωγή.

Η λογική τόσο του Πούγγουρα, όσο και των γιατρών του Παναθηναϊκού, είναι πως το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν είναι πλέον "χαμένο" για τον Μακεδόνα αμυντικό. Το ζητούμενο είναι να εντοπιστεί και να λυθεί το πρόβλημα, ακόμη και με επέμβαση εάν χρειαστεί, προκειμένου να καλύψει το χρόνο και να μπορέσει να "μπει" στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του τριφυλλιού, που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 20 Αυγούστου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ