ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Την Πέμπτη στη διάθεση του Δώνη ο Κολοβός

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κολοβός που είχε υποστεί ένα αιμάτωμα στην προπόνηση της Δευτέρας και δεν προπονήθηκε την Τετάρτη θα μπει σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης την Πέμπτη και υπολογίζεται κανονικά ενόψει ΑΕΚ.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού την Τετάρτη το πρωί με τον Δημήτρη Κολοβό να μένει εκτός προγράμματος και να κάνει θεραπεία αφού είχε δεχτεί ένα χτύπημα στην προπόνηση της Δευτέρας που εξελίχθηκε σε αιμάτωμα.

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός την Πέμπτη θα είναι έτοιμος να μπει σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης και υπολογίζεται κανονικά για την αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Το ίδιο ισχύει και για τους Σένκεφελντ, Δώνη που την Τετάρτη ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα εκγύμνασης εξαιτίας της κόπωσης από τα προηγούμενα ματς.

Τέλος ο Μπεκ ακολούθησε μέρος του προγράμματος μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ ενώ ο Κότσαρης συνέχισε τη θεραπεία του. Ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Βαγιαννίδης.

Όσο για το πρόγραμμα της προπόνησης αυτό περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ακολούθησε παιχνίδι κυκλοφορίας μπάλας και οι πράσινοι ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ