ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα ο Αρμενάκας

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Αρμενάκας EUROKINISSI

Λίγο μετά τις 6.00μ.μ. το απόγευμα της Παρασκευής αναμένεται στην Ελλάδα ο Πάνος Αρμενάκας για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Η μεταγραφή του Πάνου Αρμενάκα στον Παναθηναϊκό μπαίνει στην τελική της ευθεία με την άφιξη του 20χρονου Ελληνοαυστραλού στην Ελλάδα το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο Αρμενάκας έχει μπει ήδη στο αεροπλάνο το οποίο θα τον μεταφέρει από την Αγγλία στην Αθήνα με την πτήση του να αναμένεται να προσγειωθεί στο "Ελ. Βενιζέλος" λίγο μετά τις 6.00μ.μ. το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο ίδιος μάλιστα πριν μπει στο αεροπλάνο ανέβασε μια φωτογραφία και τη συνόδευσε από την ελληνική σημασία και το τριφύλλι του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα ο Αρμενάκας

Με την άφιξη του στην Ελλάδα θα υπογράψει το συμβόλαιο του και άμεσα θα ενταχθεί στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Φυσικά μην περιμένει κανείς ο Αρμενάκας να είναι σε θέση να παίξει άμεσα καθώς ναι μεν στα τέλη Νοέμβρη εντάχθηκε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού για τρεις εβδομάδας αλλά έκτοτε προπονείται μόνος του και είναι λογικό να έχει μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ

Την ίδια ώρα ανακοινώθηκε από την Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε ο δανεισμός του Χρήστου Κουντουριώτη για τους επόμενους έξι μήνες με την ομάδα της Σλοβακίας να παρουσιάζει τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο δανεισμό του Κουντουριώτη δεν έχει μπει οψιόν αγοράς το καλοκαίρι οι δυο πλευρές θα συζητήσουν υπό νέες βάσεις ανάλογα και με την εξέλιξη του 20χρονου ποδοσφαιριστή.

Παναθηναϊκός: Σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα ο Αρμενάκας

Δείτε εδώ όλες τις μεταγραφές σε Ελλάδα και εξωτερικό:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ