ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Την Παρασκευή στην Αθήνα ο Αντονίτο

Valladolid's Antonito, left and Real Madrid's Rodrygo jump for the ball during a Spanish La Liga soccer match between Valladolid and Real Madrid at the Jose Zorrilla stadium in Valladolid, Spain, Sunday Jan. 26, 2020. (AP Photo/Ricardo Ordonez)
Valladolid's Antonito, left and Real Madrid's Rodrygo jump for the ball during a Spanish La Liga soccer match between Valladolid and Real Madrid at the Jose Zorrilla stadium in Valladolid, Spain, Sunday Jan. 26, 2020. (AP Photo/Ricardo Ordonez) AP

Κλείδωσε η άφιξη του 32χρονου Ισπανού αριστερού μπακ, Αντονίτο, ο οποίος αναμένεται το απόγευμα της Παρασκευής (25/9) στην Αθήνα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Μπορεί να πήρε μίνι αναβολή λόγω των αυστηρών ταξιδιωτικών περιορισμών που έχουν επιβληθεί με τον κορονοϊό, αλλά κλείδωσε η ημερομηνία άφιξης του Αντονίτο για την Αθήνα.

Ο 32χρονος Ισπανός αριστερός μπακ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Βαγιαδολίδ και έχει συμφωνήσει για να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, αναμένεται το απόγευμα της Παρασκευής (25/9) στην Αθήνα.

Ο Ίβηρας θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει στο τριφύλλι. Ο Αντονίτο θα προσφέρει μια επιπλέον λύση στο δεξί άκρο για τον προπονητή των πρασίνων, Ντάνι Πογιάτος.

Photo credits: AP Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ