ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Την Δευτέρα στην Αθήνα ο Ρόκα

Παναθηναϊκός: Την Δευτέρα στην Αθήνα ο Ρόκα

Την ερχόμενη Δευτέρα (25/11) θα έρθει στην Αθήνα ο Τσάβι Ρόκα για να παρουσιαστεί στους δημοσιογράφους και να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.

Ο Τσάβι Ρόκα θα έρθει τελικά την ερχόμενη Δευτέρα στην Αθήνα, για να παρουσιαστεί στους δημοσιογράφους και να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό. Αρχικά η συμφωνία, που είχε κάνει με τον Γιάννη Αλαφούζο ήταν να έρθει ο Τσάβι Ρόκα κατευθείαν τον Δεκέμβριο προκειμένου να πιάσει δουλειά.

Τελικά μετά από επικοινωνία, που υπήρχε στις αρχές εβδομάδας συμφωνήθηκε να έρθει πιο πριν για δύο ημέρες να ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ και να παρουσιαστεί από τους δημοσιογράφους. Αρχικά η ημέρα άφιξης του Ρόκα ήταν σήμερα Παρασκευή, αλλά τελικά αποφασίστηκε να έρθει αμέσως μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα έρθει την Δευτέρα και το πιθανότερο είναι να γίνει η παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου την επόμενη ημέρα, δηλαδή την Τρίτη.

Στην διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα ο Ρόκα θα μιλήσει από κοντά με τα στελέχη της ΠΑΕ και τον Γιώργο Δώνη, ενώ θα περάσει και από το Κορωπί, για να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες. Ο Ρόκα θα μείνει για δύο ημέρες στην Αθήνα και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην πατρίδα του μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου, που θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα και να πιάσει και τυπικά δουλειά. Και λέμε και τυπικά, διότι ουσιαστικά ασχολείται ήδη με τον Παναθηναϊκό. Και την ομάδα έχει δει και τους παίκτες ξέρει μέσω του διαδικτύου και βίντεο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ