ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Θλάση ο Περέα, θα μείνει εκτός περίπου ένα μήνα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΠΑΝΑΘΗΑΝΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΠΑΝΑΘΗΑΝΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης είδε τον Χουάν Περέα να παθαίνει θλάση στο δικέφαλο κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα. Πρόβλημα με άλλους πέντε.

Με πολλά προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του Αθηναϊκού ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ (07/06, 21.30) στο ΟΑΚΑ. Ο Γιώργος Δώνης είδε συνολικά έξι παίκτες του είτε να αποχωρούν από την προπόνηση, είτε να μη συμμετέχουν για άλλη μία μέρα σε αυτή.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα δείχνει να αντιμετωπίζει ο Χουάν Περέα.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού σε μια υπερέκταση του ποδιού του στη διάρκεια του παιχνιδιού, τραυματίστηκε στο δικέφαλο με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για θλάση η οποία θα τον αφήσει εκτός για περίπου ένα μήνα. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί μετά τον υπέρηχο στον οποίο θα υποβληθεί.

Από εκεί και πέρα ακόμα τρεις παίκτες αποχώρησαν με τραυματισμούς. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ένιωσε σφίξιμο στη λαγοκνημιαία ταινία και θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης αύριο (02/06). Το ίδιο θα συμβεί με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη ο οποίος ένιωσε σφίξιμο στον τετρακέφαλο. Επίσης ο Ντομινίκ Νάγκι υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική και θα υποβληθεί σε θεραπεία. Τέλος οι Πούγγουρας, Μπεκ διατηρήθηκαν σε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Η προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδι τριών ομάδων στο μισό γήπεδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ