ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάναθηναϊκός: Θλάση και δυο εβδομάδες εκτός ο Χατζηθεοδωρίδης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης υπέστη θλάση στο ματς με την Ξάνθη και θα κάνει αγώνα δρόμου ώστε να είναι έτοιμος ενόψει Ατρόμητου.

Αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα κάνει ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, ο οποίος στο ματς του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη υπέστη θλάση και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο νεαρός μέσος έχει θλάση στον κτενίτη μυ, ξεκίνησε ήδη θεραπείες και η κατάσταση του θα αξιολογείται καθημερινά ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει πιθανότητα να παίξει κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου.

Από εκεί και πέρα, ο Μακέντα έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων στη μέση, όπως και ο Γιόχανσον για προληπτικούς λόγους. Ο Μπεκ έκανε μόνο ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ ο Φάουστο μπήκε στο πρώτο μέρος της προπόνησης και ολοκλήρωσε με ατομικό πρόγραμμα.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό τους και όσοι έπαιξαν τουλάχιστον 45 λεπτά στο ματς με την Ξάνθη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ταχύτητες, ακολούθως έκαναν ασκήσεις κατοχής μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ