ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Θετικά νέα για Πούγγουρα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Θετικά ήταν τα νέα και για τον Πούγγουρα και για τον Νάγκι, που υποβλήθηκαν σε μαγνητικές , ενώ βελτίωση παρουσιάζει και ο Ινσούα.

Θετικά νέα προέκυψαν από τις διαγνωστικές εξετάσεις που υποβλήθηκαν οι Ινσούα, Πούγγουρας, Νάγκι στον Παναθηναϊκό. Η μαγνητική του Ινσούα έδειξε ότι το οστικό οίδημα υποχώρησε, κάτι που σημαίνει ότι ο Αργεντινός αμυντικός θα ανεβάσει σταδιακά προπονητικά φορτία. Φυσικά ο Αργεντίνος δεν είναι ακόμα έτοιμος και θέλει δύο-τρεις εβδομάδες, για να μπορεί να παίξει.

Από τη μαγνητική του Πούγγουρα προέκυψε ότι υπάρχει σημαντική βελτίωση στον προσαγωγό του και σε 4-5 ημέρες θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας. Ο νεαρός αμυντικός έχει ένα μικρό οστικό οίδημα, πρόλαβε τη ζημιά και η ξεκούραση θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει τελείως το πρόβλημα.

Η μαγνητική του Νάγκι ήταν «καθαρή» και ο ποδοσφαιριστής θα ενταχθεί εντός των ημερών στις προπονήσεις της ομάδας. Αν γινόταν το παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν θα έπαιζε, αλλά γλίτωσε με μία σύσπαση και δεν έπαθε θλάση.

Όσον αφορά τον Αγιούμπ από την Τετάρτη σας είχαμε ενημερώσει, ότι ο υπέρηχος έδειξε τη βελτίωση και σήμερα επιβεβαιώθηκε από τον Παναθηναϊκό, ότι «Το triplex φλεβών του Αγιούμπ έδειξε ότι η θρόμβωση έχει απορροφηθεί, όμως προληπτικά ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να λαμβάνει αγωγή για τις επόμενες εβδομάδες, ενώ θα αρχίσει να κάνει ατομικές προπονήσεις με δρομικές ασκήσεις και θα αυξήσει σταδιακά το ρυθμό του».

Στην προπόνηση της Πέμπτης οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο έκαναν οι Ινσούα, Πούγγουρας, Αγιούμπ, Νάγκι, ο Σένκεφελντ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, οι Κολοβέτσιος, Κολοβός συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Σερπέζης δεν συμμετείχε στην προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον ώμο. Οι «πράσινοι» έχουν και την Παρασκευή προπόνηση και θα φανεί τι θα γίνει στη συνέχεια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ