ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Θα δειπνήσει με την ομάδα ο Αλαφούζος

Παναθηναϊκός: Θα δειπνήσει με την ομάδα ο Αλαφούζος
EUROKINISSI

Ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται τις επόμενες μέρες να δειπνήσει μαζί με το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού.

Μετά την καταβολή της δόσης του Δεκεμβρίου από πλευράς Παναθηναϊκού, οι ποδοσφαιριστές του ρόστερ είναι πληρωμένοι και δεν υπάρχουν οφειλές. Κάτι που συμβαίνει στη φετινή σεζόν, αφού η ΠΑΕ δείχνει συνέπεια και δεν έχει επαναληφθεί η περσινή στάση πληρωμών.

Τώρα, παίρνει σειρά η επίσκεψη του Γιάννη Αλαφούζου στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Αλαφούζος είχε προσκληθεί από τον Νίκο Νταμπίζα στο χριστουγεννιάτικο δείπνο της ομάδας στο "Γεώργιος Καλαφάτης", αλλά δεν είχε καταφέρει να παραστεί. Ωστόσο, ο εφοπλιστής έχει δεσμευτεί στον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού ότι θα δειπνήσει με τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο το συντομότερο δυνατό.

Το τάιμινγκ θεωρείται καλό για την παρουσία του Αλαφούζου, αφού πλέον φαίνεται να το επιθυμεί και ο ίδιος. Ωστόσο, η επανεμφάνιση του Αλαφούζου θα έχει περιορισμένη έκταση και δεν πρόκειται να επεκταθεί στο "Σπύρος Λούης". Ο Αλαφούζος δεν σκέφτεται να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, αφού ξέρει ότι θα προκαλέσει αναταραχή στον κόσμο και θα αποσπάσει την προσοχή από την ομάδα.

Photo credits: Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ