ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Θα αργήσει η πρόταση στον Κουρμπέλη

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr εξηγεί γιατί ο Νίκος Νταμπίζας δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να προτείνει κάτι συγκεκριμένο στον Δημήτρη Κουρμπέλη και αναφέρει πότε θα καταθέσει την προσφορά του.

Αστραπιαία ήταν η αντίδραση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για πρόταση στον Δημήτρη Κουρμπέλη για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του. Από το Τριφύλλι δεν θέλησαν να αφήσουν την πληροφορία να "αιωρείται" στην επικαιρότητα και έσπευσαν να τη διαψεύσουν.

Όπως εξηγούσαν από την ΠΑΕ, ο Νταμπίζας δεν έχει συζητήσει με τον Κουρμπέλη για το ζήτημα, ούτε έχει συναντηθεί με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τις ίδιες "πηγές", ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δεν έχει την πρόθεση να ανακινήσει άμεσα τέτοιου είδους θέματα και ισχύει ότι είχε τονίσει στη συνέντευξη της 29ης Δεκεμβρίου του 2018, πως θα ασχοληθεί με τις ανανεώσεις μετά τη λήξη της σεζόν.

Ο Νταμπίζας συνεχίζει την αξιολόγηση του ρόστερ και δεν σκοπεύει να βιαστεί με κανέναν παίκτη, όσο σημαντικός και αν είναι. Ασφαλώς, η θέληση του "Ντάμπι" είναι να διατηρήσει τον Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό, όμως... όλα στην ώρα τους. Προς το παρόν, η ομάδα έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα και οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώνονται σε αυτές.

ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΕΩΡΟ

Ακόμα ένας λόγος που ο Νταμπίζας δεν μπορεί να προτείνει κάτι συγκεκριμένο στον Κουρμπέλη ως προς το οικονομικό σκέλος, σχετίζεται με το μπάτζετ της σεζόν 2019 - 2020. Ο Νταμπίζας δεν έχει συνεννοηθεί ακόμα με τον Γιάννη Αλαφούζο για την αύξηση του μισθολογικού κόστους του ποδοσφαιρικού τμήματος, κάτι που θα συμβεί μόλις ο Παναθηναϊκός εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα.

Δεν είναι στον χαρακτήρα του Νταμπίζα να καταθέτει προτάσεις χωρίς να είναι βέβαιος ότι μπορεί να εγγυηθεί την υλοποίηση τους, πάντα στο μέτρο του εφικτού. Στην παρούσα φάση, η διοίκηση έχει εστιάσει τις προσπάθειες της στη συμπλήρωση του φακέλου που θα καταθέσει στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ και δεν θα ασχοληθεί με άλλες υποθέσεις.

Φυσικά, ο Νταμπίζας δεν έχει άγνοια για τις απαιτήσεις ή για τη θέληση του Κουρμπέλη. Οι δυο τους συνομιλούν συχνά στο "Γεώργιος Καλαφάτης", έχουν καλή προσωπική σχέση, αλλά δεν έχουν καταλήξει κάπου. Μόλις ο Νταμπίζας έχει ακριβή γνώση των οικονομικών δεδομένων της επόμενης σεζόν, θα αξιολογήσει συνολικά την απόδοση του Κουρμπέλη και θα συζητήσει μαζί του για την επέκταση της συνεργασίας τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ