ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τη Δευτέρα αναλαμβάνει ο Σάμιος την ακαδημία

Παναθηναϊκός: Τη Δευτέρα αναλαμβάνει ο Σάμιος την ακαδημία
Samios/Panathinaikos/Eurokinissi EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Σάμιος θα βρίσκεται την Κυριακή στην Αθήνα επιστρέφοντας από την Κύπρο και τη Δευτέρα θα βρεθεί στο "Γ. Καλαφάτης" για να τρέξει την ακαδημία του Παναθηναϊκού.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, συμφώνησε, ανακοινώθηκε, παρουσιάστηκε και ξεκίνησε ήδη τη δουλειά του για τα επόμενα δύο χρόνια στο τριφύλλι.

Επόμενος για να αναλάβει και να αρχίσει να τρέχει ένα εξίσου σημαντικό κομμάτι είναι ο Βαγγέλης Σάμιος ο οποίος συμφώνησε λίγες μέρες νωρίτερα από τον Καταλανό ώστε να αναλάβει το ρόλο του αρχιπροπονητή της ακαδημίας του Παναθηναϊκού.

Ο έμπειρος προπονητής από την Δευτέρα (2/12) θα βάλει ξανά μετά από ενάμιση χρόνο τα πράσινα και θα αναλάβει το νέο του ρόλο, για τα επόμενα δυόμιση χρόνια τουλάχιστον, για τον οποίο ήδη έχει συζητήσει αρκετά τόσο με τους υπόλοιπους προπονητές των ακαδημιών του τριφυλλιού όσο και με τον Γιώργο Δώνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛ

Βέβαια πριν έρθει στην Ελλάδα για να αναλάβει και πάλι την αγαπημένη του ομάδα έχει μια ακόμη υποχρέωση με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Συγκεκριμένα την Τετάρτη το βράδυ η Κ19 του Κυπριακού συλλόγου αντιμετωπίζει την Σαραγόσα για το Youth League στη ρεβάνς του 5-0 της ήττας στην Ισπανία.

Φυσικά ελπίδες πρόκρισης δεν υπάρχουν για τους Κύπριους αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το ΑΠΟΕΛ και ο Βαγγέλης Σάμιος δεν θέλουν να αποχαιρετήσουν με ένα θετικό τρόπο τη διοργάνωση και την εμπειρία του Youth League.

ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΑΝΙΚΙΑ

Ο Σάμιος αναμένεται στην Ελλάδα την Κυριακή (1/12) το βράδυ και από Δευτέρα (2/12) θα σηκώσει μανίκια δουλεύοντας στενά με όλους τους συνεργάτες του στην πράσινη ακαδημία.

Σε πρώτο πλάνο ο έμπειρος προπονητής δεν πρόκειται να αναλάβει κάποιο από τα ηλικιακά γκρουπ τα οποία θα παραμείνουν και θα συνεχίσουν έως το τέλος της σεζόν ως έχουν με όλους τους προπονητές να αξιολογούνται από τον Σάμιο ενόψει καλοκαιριού.

Τότε και αν κριθεί απαραίτητο θα γίνουν οι αλλαγές ενόψει της επόμενης χρονιάς θα γίνουν οι όποιες αλλαγές αποφασιστούν από τον αρχιπροπονητή των ακαδημιών του τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ