ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Θωμάς Μαυρουδής από τις Ακαδημίες

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-15 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-15 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Λίγες ημέρες μετά τη συμφωνία του Παύλου Μαυρουδή με τον Ολυμπιακό, ο πατέρας του νεαρού ποδοσφαιριστή, Θωμάς, που εργαζόταν στις ακαδημίες του "τριφυλλιού" ως προπονητής στην Κ15 αποτελεί παρελθόν.

Η απόφαση του Παύλου Μαυρουδή να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, είχε αντίκτυπο και στον πατέρα του, Θωμά Μαυρουδή, καθώς οι διοικούντες την "πράσινη" ΠΑΕ αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία μαζί του.

Ο Θωμάς Μαυρουδής ήταν σχεδόν μία δεκαετία στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής στην Κ15 του συλλόγου. Ο αρχιπροπονητής των ακαδημιών, Βαγγέλης Σάμιος επικοινώνησε με τον Θωμά Μαυρουδή το πρωί της Τρίτης (23/06) και του ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους.

Ο λόγος του "διαζυγίου", σύμφωνα με τον κ. Σάμιο, είναι η διαφορά φιλοσοφίας που παρατηρήθηκε μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά θεωρείται δεδομένο πως η μετακίνηση του γιου του στον Ολυμπιακό έπαιξε ρόλο, αφού στις τελικές συναντήσεις με τους διοικούντες τους "ερυθρολεύκους" έδωσε κι εκείνος το παρών.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Τελειώνει του Μαυρουδή από τον Παναθηναϊκό
Οι 5 λόγοι που ο Μαυρουδής επέλεξε Ολυμπιακό και η 4η "βομβίτσα"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ