ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Σιφναίος

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Σιφναίος

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποδέσμευση του 24χρονου επιθετικού, Μάρκου Σιφναίου, ο οποίος είχε υπογράψει πέρυσι συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Οι αποχωρήσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται στο ρόστερ της επόμενης σεζόν, έχουν αρχίσει να δρομολογούνται πλέον στον Παναθηναϊκό, με τον Τσάβι Ρόκα να εντείνει τις συζητήσεις με όσους έχουν «κοπεί» εδώ και καιρό. Μετά τον Δημοσθένη Χαντζάρα που αποχώρησε προ λίγων εβδομάδων, οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας τους και με τον Μαρκ Σιφναίο.

Ο ομογενής 24χρονος επιθετικός, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2018 ως ελεύθερος από την Γκόα της Ινδίας, ολοκλήρωσε το μονοετή δανεισμό του στον Απόλλωνα Λάρισας και συμφώνησε στο «διαζύγιο» με τους «πράσινους», λαμβάνοντας ένα μικρό μέρος των απολαβών του απ’ τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Μάρκο Σιφναίο. Ο Έλληνας επιθετικός αποκτήθηκε τον Αύγουστο του 2018 και κατέγραψε μία συμμετοχή με τη φανέλα του Τριφυλλιού. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Το επόμενο διάστημα θα γίνουν συζητήσεις και με τους Μολό, Φάουστο, για να «σπάσουν» τα συμβόλαιά τους, καθώς επίσης και με ορισμένους απ’ τους νεαρούς επαγγελματίες που δεν μπόρεσαν να φτάσουν ως την πρώτη ομάδα, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους με το «τριφύλλι».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ