ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τέλος εποχής για Γιόχανσον και Ινσούα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τραυματισμός του Γιόχανσον ολοκλήρωσε την τριετή παρουσία του στον Παναθηναϊκό κι ακολουθεί το φινάλε και για τον Ινσούα, καθώς οι πράσινοι γνωρίζουν πως δεν θα παρατείνουν τα συμβόλαιά τους.

Μαζί πήγαν τον Αύγουστο του 2017 στον Παναθηναϊκό και (σχεδόν) μαζί φεύγουν οι Ματίας Γιόχανσον και Εμάνουελ Ινσούα. Και με την αποχώρησή τους κλείνει κι ένας κύκλος που με άλλες προοπτικές ξεκίνησε πριν από μία τριετία κι αλλού τον έβγαλε ο δρόμος.

Το είχε προαναγγείλει επί της ουσίας και ο Σουηδός μπακ, αρκετές μέρες πριν από την έναρξη των playoff, ανεβάζοντας στο Instagram μία φωτογραφία του παρέα με τον Ινσούα και "εζάντα από κάτω "the last 10". Μόνο που οι τελευταίοι αγώνες τους με τα πράσινα, δεν θα είναι δέκα, αλλά πολύ λιγότεροι, με την "ημερομηνία λήξης" να μπαίνει την 30ή Ιουνίου. Την ημερομηνία δηλαδή που λήγουν τα συμβόλαια που υπέγραψαν με το "τριφύλλι" στις 4 και 23 Αυγούστου του 2017 αντίστοιχα.

Για τον Γιόχανσον, το ματς με τον ΠΑΟΚ, όπου τα έδωσε όλα (ουδείς μπορεί να πει έστω μία κουβέντα για τον Σουηδό μπακ ως προς τον επαγγελματισμό του) ήταν το τελευταίο του με την πράσινη φανέλα. Πολύ απλά, διότι ο τραυματισμός που υπέστη (μεγάλο αιμάτωμα στον τετρακέφαλο) τον θέτει νοκ-άουτ για τις επόμενες 15 μέρες. Ήτοι δεν θα παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό και τον ΟΦΗ και από την 1η Ιουλίου θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του (έχει παίξει ως τώρα σε Κάλμαρ, Αλκμάαρ και Παναθηναϊκό). Κλείνοντας τον κύκλο του στο "τριφύλλι" με απολογισμό 5 γκολ και 4 ασίστ σε 72 επίσημα ματς.

Στην Αγγλία επιμένουν πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την (ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη) Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ ο ατζέντης του -ο περίφημος και δύστροπος κ. Τσετινκάγια- προσπαθούσε τις τελευταίες ημέρες να τον "περάσει" (και) σε ιταλικές ομάδες, με τις οποίες είχε επαφές τα τελευταία χρόνια.

Για τον δε "Πότσο", το φινάλε θα έρθει μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο 27-28 Ιουνίου (ανάλογα με το πότε θα οριστεί σήμερα το ματς με τους Κρητικούς για την 4η αγωνιστική των playoff). Ο Ινσούα αμφιταλαντεύτηκε τις τελευταίες ημέρες για το αν θα έμενε ή όχι γι’ αυτό το σύντομο διάστημα έως τη 19η Ιουλίου, προκειμένου να ολοκληρώσει με τον Παναθηναϊκό τα playoff, όμως η εικόνα που έχουν αυτή τη στιγμή στο "τριφύλλι" είναι πως δεν θα παρατείνει το συμβόλαιό του για το έξτρα αγωνιστικό 20ήμερο.

Ως εκ τούτου και για τον ίδιο πλησιάζει το τέλος της θητείας του στον Παναθηναϊκό, δεδομένου ότι δεν φαίνεται πουθενά στον ορίζοντα ούτε 1%, για ενδεχόμενο ανατροπής και επαναδιαπραγμάτευσης με τους "πράσινους" για την παραμονή του. Και οι δύο πλευρές έχουν πάρει πλέον τις αποφάσεις τους και φαίνεται κι από το γεγονός ότι ο Τσάβι Ρόκα, ασχολείται (σχεδόν εξ’ ολοκλήρου) τις τελευταίες ημέρες μόνο με δεξιούς και αριστερούς μπακ. Και είναι κοντά στο να κλείσει τους αντικαταστάτες τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ