ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τελευταία προπόνηση και ενημέρωση για τις πληρωμές

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα έχουν μία συζήτηση με τον Νίκο Νταμπίζα για την καταβολή των δεδουλευμένων τους πριν αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Αυλαία πέφτει σήμερα (22/5) στη σεζόν για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού. Οι παίκτες θα προπονηθούν για τελευταία φορά στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και έπειτα θα αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Το επόμενο ραντεβού τους στο αθλητικό κέντρο του Κορωπίου έχει κλειστεί για τις 4 Ιουλίου.

Παρόλο που το κλίμα είναι χαλαρό εδώ και αρκετές ημέρες, εντούτοις υπάρχει μία σημαντική εκκρεμότητα. Ως συνήθως, αφορά το οικονομικό, το οποίο εξακολουθεί να ταλανίζει τον Παναθηναϊκό, παρότι η κατάσταση έχει εξομαλυνθεί σημαντικά σε σχέση με τη σεζόν 2017-2018.

Η ΠΑΕ οφείλει στους παίκτες το 60% της δόσης Φεβρουαρίου και το σύνολο της δόσης Απριλίου-Μαΐου. Παρότι οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν διαμαρτυρηθεί για την καθυστέρηση, κατανοώντας ότι όλοι οι πόροι διοχετεύτηκαν στην αδειοδότηση, έχουν ζητήσει πληροφόρηση για το πλάνο των πληρωμών.

Ο Νίκος Νταμπίζας συνεννοήθηκε τις προηγούμενες μέρες με τον Γιάννη Αλαφούζο και πριν τον αποχαιρετισμό με την ομάδα, αναμένεται να τους ενημερώσει για την καταβολή των δεδουλευμένων τους. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι "πράσινοι" θα εξοφληθούν τον Φεβρουάριο μέχρι το τέλος Μαΐου και θα πάρουν τα υπόλοιπα στη διάρκεια του Ιουνίου.

ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΙΝΣΟΥΑ

Στις αρχές Μαΐου, ο δικηγόρος του Εμάνουελ Ινσούα είχε αποστείλει εξώδικο στην ΠΑΕ, ζητώντας την εξόφληση της δόσης Φεβρουαρίου. Επιπροσθέτως, η υπόθεση είχε συζητηθεί μεταξύ του ατζέντη και αδερφού του Αργεντινού αριστερού μπακ με τον Νταμπίζα, στο πρόσφατο ταξίδι του Μαξιμιλιάνο Ινσούα στην Αθήνα.

Αν και ο Ινσούα είχε ξεκαθαρίσει αμέσως στον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού ότι δεν θα καταθέσει προσφυγή, προκλήθηκε ανησυχία. Προκειμένου να κλείσει... κάθε χαραμάδα, η διοίκηση εξόφλησε τον ποδοσφαιριστή και το ζήτημα έληξε. Για τον Ινσούα δεν έχει αλλάξει κάτι και δεν σκοπεύει να φύγει από την Αθήνα...

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Στο προσκήνιο οι συζητήσεις με Μουνιέ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ