ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τελεσίγραφο στον Μολό

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ξεκάθαρο το μήνυμα που έστειλε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, στον Γιοάν Μολό ενόψει της συνέχειας και της παραμονής του στο τριφύλλι.

Ο Γιόαν Μολό μετά τα όσα έγιναν τις παραμονές του αγώνα με την Ξάνθη και τον αποκλεισμό του από την 18αδα απολογήθηκε όπως ήδη γράψαμε τη Δευτέρα το απόγευμα στο Νίκο Νταμπίζα και τιμωρήθηκε με πρόστιμο, βάση εσωτερικού κανονισμού. Το θέμα δεν θεωρείται λήξαν ακόμα όμως καθώς την Τρίτη αναμένεται να γίνει κουβέντα του παίκτη με το Γιώργο Δώνη και το Νίκο Νταμπίζα.

Είναι απόφαση του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή του Παναθηναϊκού, όποιος δεν συμμορφώνεται με τους κανόνες πειθαρχίας, να τιμωρείται και μετά να αποχωρεί!

Αυτό είναι το μήνυμα, που εστάλη στον Μολό και θα σταλεί με πιο ξεκάθαρο τρόπο στη συνάντηση της Τρίτης. Η θα αλλάξει στάση και θα συμμορφωθεί με τους κανόνες της ομάδας, είτε θα μείνει εκτός αυτής με ότι αυτό συνεπάγεται. Ακόμα και τη λύση συνεργασίας των δυο πλευρών τον ερχόμενο Γενάρη.

Ο παίκτης στην πρώτη κουβέντα με τον Νταμπίζα φαίνεται, ότι το πήρε το μήνυμα, που ουσιαστικά είναι τελεσίγραφο, αλλά η παρουσία του στη συνέχεια θα δείξει, αν θα αλλάξει στάση, η όχι. Ο τεχνικός διευθυντής είπε στον παίκτη, ότι πάνω από όλους είναι η ομάδα και ότι δεν είναι ανεκτή, για το σύλλογο αυτή η συμπεριφορά.

Η ουσία είναι, ότι μόνο αν αλλάξει νοοτροπία ο Μολό θα παίζει στον Παναθηναϊκό. Δηλαδή να τα δίνει όλα στις προπονήσεις και να δέχεται αδιαμαρτύρητα τις αποφάσεις του προπονητή του. Αλλιώς υπάρχει πρόβλημα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ