ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τακτική και έμφαση στις στημένες φάσεις

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Panathinaikos, proponisi (eurokinissi) EUROKINISSI

Για ακόμη μια μέρα ο Γιώργος Δώνης έδωσε έμφαση στην τακτική που θέλει να ακολουθήσουν οι παίκτες του στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Η τακτική του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και η απόδοση των δυο ομάδων στις στατικές φάσεις αναμένεται να κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα του "αιώνιου" ντέρμπι την Κυριακή το βράδυ.

Αυτό το γνωρίζει καλά ο Γιώργος Δώνης ο οποίος έχει αναλώσει τις περισσότερες προπονήσεις της εβδομάδας στην τακτική προσέγγιση του ντέρμπι. Ο Έλληνας τεχνικός και οι συνεργάτες του έδωσαν και στην προπόνηση της Πέμπτης έμφαση στην τακτική με την οποία πρέπει να αγωνιστεί το τριφύλλι.

Επίσης στο πρόγραμμα της προπόνησης δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση και στις στατικές φάσεις, τόσο σε άμυνα όσο και στην επίθεση προκειμένου οι πράσινοι και να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν καλύτεροι στο να αντιμετωπίσουν τα στημένα του Ολυμπιακού αλλά και να χτυπήσουν οι ίδιοι εκμεταλλευόμενοι κάθε ευκαιρία που θα τους δοθεί.

Από εκεί και πέρα στην προπόνηση της Πέμπτης πήρε μέρος κανονικά ο Πασχάλης Στάικος που είναι ετοιμοπόλεμος για το ντέρμπι της Κυριακής ενώ το πρώτο μέρος του προγράμματος έβγαλε και ο Αργύρης Καμπετσής με την παρουσία του ναι μεν να είναι αμφίβολη αλλά πλέον οι ελπίδες να προλάβει να είναι περισσότερες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ