ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τα συν και τα πλην από το ΟΑΚΑ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr καταγράφει τι κέρδισε ο Παναθηναϊκός και τι έχασε μετά το ισόπαλο 0-0 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Το πράσινο "ταμείο" από το αθηναϊκό ντέρμπι.

Το αθηναϊκό ντέρμπι έληξε ισόπαλο 0-0 και το πρόσημο στον απολογισμό του Παναθηναϊκού δεν είναι ξεκάθαρο. Υπάρχουν κέρδη για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, αλλά παρουσιάζονται και ζημιές. Ωστόσο, το "ταμείο" δεν φαίνεται αν βγάζει συν ή πλην.

Θεωρητικά, σε κάθε αναμέτρηση υψηλού κινδύνου που φεύγει αλώβητος ο φετινός Παναθηναϊκός, βγαίνει κερδισμένος. Από την άλλη, η εικόνα της ΑΕΚ έδινε μία μοναδική ευκαιρία για το "διπλό", που πέρασε αναξιοποίητη.

Το Sport24.gr έκανε τη δική του "σούμα" από την ισοπαλία του Τριφυλλιού στη σαββατιάτικη αναμέτρηση και σας την παρουσιάζει:

ΤΑ ΚΕΡΔΗ

* Η ανασταλτική λειτουργία του Παναθηναϊκού απέδωσε στο μάξιμουμ. Οι μεσοεπιθετικοί της ΑΕΚ εξουδετερώθηκαν και ο Διούδης απειλήθηκε μόνο μία φορά με οργανωμένη επίθεση.

* Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν σωστή συμπεριφορά στις στατικές φάσεις και κέρδισαν τις περισσότερες διεκδικήσεις στον αέρα.

* Ο Κουλιμπαλί επέστρεψε δριμύτερος από τον τραυματισμό του, είχε καλή απόδοση και ήταν συγκεντρωμένος, σαν να μην έλειψε καθόλου.

* Οι Κουρμπέλης, Κάτσε, Χρήστος Δώνης είχαν καλή συνεργασία και δεν επέτρεψαν στους χαφ της ΑΕΚ να μεταφέρουν τη μπάλα στην περιοχή του Παναθηναϊκού.

* Η αυτοπεποίθηση των "πράσινων" τονώθηκε με το ισόπαλο αποτέλεσμα και θα τους βοηθήσει εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

* Το ενδιαφέρον του κόσμου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα μειωνόταν εάν ο Παναθηναϊκός γνώριζε την ήττα από την ΑΕΚ.

* Μετά το "Καραϊσκάκης" και το "Βικελίδης", ο Παναθηναϊκός έφυγε αλώβητος από το ΟΑΚΑ, ως τυπικά φιλοξενούμενος απέναντι στην ΑΕΚ.

ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ

* Απόντων των Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη, δεν υπήρχε παίκτης να μεταφέρει τη μπάλα στην επίθεση με ατομική προσπάθεια.

* Οι Μακέντα και Άλτμαν δεν κατάφεραν να συνεργαστούν, ούτε να απειλήσουν με ατομικές ενέργειες την εστία του Μπάρκα.

* Ο Παναθηναϊκός δεν διαθέτει τον σκόρερ, ο οποίος θα μετατρέψει σε γκολ την... υποψία ευκαιρίας που θα δημιουργηθεί.

* Οι Γιόχανσον και Ινσούα δεν πήραν επιθετικές πρωτοβουλίες και ο Παναθηναϊκός δεν βρήκε ανάπτυξη από τα άκρα.

* Κανένας από τους χαφ του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσε να πατήσει στην περιοχή της ΑΕΚ και να απειλήσει.

* Ο Δώνης "διάβασε" σωστά την ΑΕΚ και την εξουδετέρωσε, όμως καθυστέρησε να παρέμβει στο ματς και λειτούργησε πολύ συντηρητικά.

* Ήταν ένα ντέρμπι που έδινε το περιθώριο στον Παναθηναϊκό να το διεκδικήσει, αλλά αυτός συνολικά ως οργανισμός το φοβήθηκε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ