ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τα προβλήματα ανοίγουν δρόμο στον Βέργο

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Μακέντα και Καμπετσής δεν είναι ετοιμοπόλεμοι για το ματς με τη Λαμία και ο Βέργος είναι ο μοναδικός υγιής στράικερ του Παναθηναϊκού.

Οι απουσίες αναγκάζουν τον Γιώργο Δώνη να αρχίσει το 2019 όπως τελείωσε το 2018: με τον Νίκο Βέργο στην επίθεση του Παναθηναϊκού. Ο Φεντερίκο Μακέντα συνεχίζει να πονάει στον αριστερό αστράγαλο, ενώ ο Αργύρης Καμπετσής έχει ταλαιπωρηθεί από την ίωση.

Κάτι που σημαίνει πως ο Βέργος είναι ο μοναδικός υγιής και διαθέσιμος επιθετικός. Μία δυσάρεστη εξέλιξη μεν, που όμως δεν απογοητεύει τον Δώνη, ο οποίος πιστεύει στις ικανότητες του 23χρονου στράικερ και θεωρεί πως θα πάρει από αυτόν τις λύσεις που δεν βρήκε μέχρι τώρα στη σεζόν.

Φυσικά, οι συνθήκες δημιουργούν τη μεγάλη ευκαιρία του Βέργου. Ο Βέργος σκόραρε στο ματς Κυπέλλου με τον Κισσαμικό, τόνωσε την αυτοπεποίθηση του και εναντίον της Λαμίας για την ίδια διοργάνωση, έχει τη δυνατότητα να πετύχει την ολική επαναφορά.

Ο Βέργος ξέρει πως μία καλή εμφάνιση που θα συνδυαστεί με ένα γκολ, θα τον διατηρήσει στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού και στο πρωτάθλημα. Οι Μακέντα και Καμπετσής δύσκολα θα βρεθούν στο 100% έως την Κυριακή και ο Βέργος μπορεί να αξιοποιήσει τις περιστάσεις.

Ο Βέργος υπέγραψε στον Παναθηναϊκό το προηγούμενο καλοκαίρι έχοντας προσδοκίες για την καριέρα του. Μέχρι στιγμής, δεν δικαιώθηκε για την επιλογή του, αλλά έχει τη δυνατότητα να το αλλάξει. Το ματς με τη Λαμία ίσως να δώσει τη μεγάλη ώθηση στον 23χρονο ποδοσφαιριστή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ