ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τα μηνύματα στις προπονητικές φανέλες

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι πέντε λέξεις που κοσμούν τα προπονητικάkitsτων πράσινων που επιλέχθηκαν από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και η τιμή στα 50 χρόνια από τον τελικό του Γουέμπλεϊ. (PICS)

Ο Παναθηναϊκός πρωτοτυπεί σε αρκετούς τομείς την εφετινή περίοδο, κυρίως σε ότι αφορά την ένδυσή του, με ιδέες που ξεπερνούν τα ελληνικά πρότυπα. Μετά την ημερομηνία του τελικού του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1971 στο Γουέμπλεϊ, που είναι γραμμένη με χρυσά γράμματα κάτω από τις προπονητικές φανέλες της ομάδας (2/6/1971), οι άνθρωποι του τριφυλλιού έχουν βάλει στα προπονητικάkitsκι άλλα μηνύματα, που δεν γίνονται εύκολα αντιληπτά, με την πρώτη ματιά.

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Συγκεκριμένα, σε κεντρικό σημείο, κάτω από τις προπονητικές φανέλες των παικτών και του τεχνικού τιμ, υπάρχουν (ανά φανέλα) τυπωμένες λέξεις που έχουν ένα ξεχωριστό νόημα. Πιο αναλυτικά τα προπονητικά μπλουζάκια γράφουν:Winning mentality (νοοτροπία νικητή), Ambition (φιλοδοξία), Trust (εμπιστοσύνη), Unity (ενότητα) και Commitment (αφοσίωση). Ο Ντάνι Πογιάτος για παράδειγμα, στο σαββατιάτικο (5/9) φιλικό με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Καλλιθέας, φορούσε ένα μπλουζάκι που έγραφε «Trust».

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι εν λόγω λέξεις δεν επιλέχτηκαν τυχαία. Γράφτηκαν από τους ίδιους τους παίκτες του Παναθηναϊκού και η τελική επιλογή έγινε από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, προκειμένου να καταδείξουν τη σημασία και την ενότητα της ομάδας, αλλά και τα μηνύματα που αντιπροσωπεύει το κλαμπ μέσα στο γήπεδο. Είτε αφορά την προπόνηση, είτε την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών πριν τα ματς...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ