Παναθηναϊκός: Τα ηνία της ακαδημίας στον Βαγγέλη Σάμιο

Ο Βαγγέλης Σάμιος έφτασε σε προφορική συμφωνία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκό για να αναλάβει το ρόλο του αρχιπροπονητή στις ακαδημίες του τριφυλλιού.

Η επιστροφή του Βαγγέλη Σάμιου στον Παναθηναϊκό είναι προ των πυλών αφού ο πρώην τεχνικός των πράσινων ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους ανθρώπους του τριφυλλιού για να αναλάβει το ρόλο του αρχιπροπονητή στις ακαδημίες της ομάδας.

Ο έμπειρος προπονητής ο οποίος είναι τεχνικός διευθυντής στο ΑΠΟΕΛ είναι αυτός που θα διαδεχθεί και θα καλύψει το κενό του Τάκη Φύσσα θα είναι υπεύθυνος για το κομμάτι εκγύμνασης, προπόνησης και εν γένει ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι των ακαδημιών του Παναθηναϊκού.

Με την ομάδα του στην Κύπρο το όποιο πρόβλημα υπήρχε θα ξεπεραστεί μέσα από πρωτοβουλίες του ίδιου του Βαγγέλη Σάμιου αλλά αυτό δεν αφορά ρήτρα που είχε ο Έλληνας τεχνικός με τον σύλλογο της Κύπρου.

Η επισημοποίηση της συμφωνίας των δυο πλευρών αναμένεται να οριστικοποιηθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας όταν ο Βαγγέλης Σάμιος θα βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να έχει την οριστική και τελική επαφή με τους ανθρώπους της πράσινης ΠΑΕ και να πέσουν οι υπογραφές. Άλλωστε δυο φορές μέσα στον Αύγουστο συζήτησε με το Νίκο Νταμπίζα για το συγκεκριμένο ρόλο αλλά το θέμα δεν προχώρησε.

Σε πρώτο πλάνο ο Βαγγέλης Σάμιος, όπως γράψαμε ήδη ως αρχιπροπονητής, θα έχει την επίβλεψη όλων των τμημάτων και το κομμάτι εκπαίδευσης και δεν θα αναλάβει κανέναν από τα τμήματα του Παναθηναϊκού που άλλωστε όλα έχουν ήδη προπονητές.

Όσο για το διοικητικό κομμάτι θα παραμείνει στον Γιάννη Κουλουριώτη ο οποίος είναι εδώ και χρόνια διοικητικό στέλεχος της πράσινης ακαδημίας.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.