ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τα γυρίζει ο Κατελάρης

Belgium's Eden Hazard, right, and Cyprus' Fanos Katelaris challenge for the ball during the World Cup 2018 Group H qualifying soccer match between Belgium and Cyprus at the King Baudouin Stadium in Brussels, Belgium, Tuesday, Oct. 10, 2017. (AP Photo/Olivier Matthys)
Belgium's Eden Hazard, right, and Cyprus' Fanos Katelaris challenge for the ball during the World Cup 2018 Group H qualifying soccer match between Belgium and Cyprus at the King Baudouin Stadium in Brussels, Belgium, Tuesday, Oct. 10, 2017. (AP Photo/Olivier Matthys) AP PHOTO/OLIVIER MATTHYS

Ο 22χρονος Κύπριος αμυντικός μέσος, Φάνος Κατελάρης, συναντήθηκε με παράγοντες της Ομόνοιας και φέρεται να συμφώνησε να παραμείνει στη Λευκωσία.

Ανατροπή δεδομένων συνέβη στην υπόθεση του Φάνου Κατελάρη για τον Παναθηναϊκό. Αυτό ισχυρίζεται η κυπριακή ιστοσελίδα "24sports.com.cy", σε ρεπορτάζ που δημοσίευσε την Τετάρτη 25 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 23χρονος αμυντικός χαφ φαίνεται να αλλάζει γνώμη και θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Ομόνοια. Ο Κατελάρης συναντήθηκε με παράγοντες της ομάδας το βράδυ της Δευτέρας (24/6) και πείστηκε να μείνει στη Λευκωσία.

Αρχικά, ο Κατελάρης ήταν ανένδοτος και απαιτούσε τη μεταγραφή του από την Ομόνοια. Άλλωστε, είχε αρνηθεί δύο προτάσεις για νέο συμβόλαιο, ενώ η πλευρά του ποδοσφαιριστή προσέγγισε τον Νταμπίζα και εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Το συμβόλαιο του Κατελάρη λήγει τον Ιούνιο του 2020 και εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, θα επεκταθεί για δύο χρόνια. Επιπλέον, ο 23χρονος αμυντικός χαφ θα λάβει αυξημένες αποδοχές, αφού ικανοποιήθηκε απ' όσα άκουσε στο ραντεβού.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ