ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναικός: Τα 15 "πράσινα" δωμάτια

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΠΡΕΝΤΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΠΡΕΝΤΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πώς έχουν χωριστεί οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο ξενοδοχείο της Αναβύσσου που θα παραμείνει η αποστολή του "τριφυλλιού", μέχρι τις 23 Αυγούστου.

Παλιές παρέες, φιλίες χρόνων από την Ακαδημία, αλλά και νέα... δίδυμα κρύβουν τα 15 δίκλινα δωμάτια που θα μοιραστούν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού κατά τη δεκαήμερη παραμονή τους σε ξενοδοχείο της Αναβύσσου (από 13 έως 23/8), κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του τριφυλλιού.

Το δίδυμο των "Διόσκουρων" (Μπουζούκης-Χατζηγιοβάνης) έσπασε, καθώς ο μεν "Μπούζου" θα μοιραστεί το ίδιο δωμάτιο με τον κάπτεν Δημήτρη Κουρμπέλη κι ο δε "Χάτζη" θα αράζει παρέα με τον Σωκράτη Διούδη. Αν κι αυτό είναι κάπως... σχετικό, διότι το συγκεκριμένο τιμ πολλές φορές θα μαζεύεται σε ένα δωμάτιο για μεγάλες μονομαχίες στο Playstation.

Οι δύο μεγαλύτεροι ηλικιακά και πιο cool και χαλαροί Φεντερίκο Μακέντα και Μπαρτ Σένκεφελντ, πήραν το ίδιο δωμάτιο, ενώ θα υπάρχουν και δύο λάτιν δίκλινα, αυτά των Λούκας Βιγιαφάνιες-Αντόνιο Σαβιέρ και Καρλίτος-Βέλεθ (οι δύο τελευταίοι είναι χρόνια φίλοι από την εποχή που έπαιζαν μαζί στη Βίσλα Κρακοβίας).

Ο Αϊτόρ έχει γίνει αχώριστος με τον Χοσέ Περέα, ενώ ο Αγιούμπ θα μοιραστεί το ίδιο δωμάτιο με τον... Βενιαμίν της πράσινης αποστολής, τον 18χρονο γκολκίπερ, Χρήστο Χατζηγιαννάκη. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν μόνο ελληνικά δίδυμα. Από τους Μακεδόνες, Αχιλλέα Πούγγουρα - Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, μέχρι τους Μαυρομμάτη - Θεοχάρη κι από τους Ξενόπουλο-Καμπετζή, μέχρι τον Εμμανουηλίδη που θα είναι μαζί με τον "νέο" Φώτη Ιωαννίδη. Συν βεβαίως τους έτερους «πιτσιρικάδες» που έχουν... κολλήσει μαζί. Συγκεκριμένα, τα υπόλοιπα δωμάτια είναι τα εξής: Αλεξανδρόπουλος-Χριστογεώργος, Σερπέζης-Τζαβίδας, Ζαγαρίτης-Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης-Σαμαράς.

Σε λίγες μέρες στην παρέα τους θα μπει κι άλλος ένας, ο Φακούντο Σάντσες που έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον Παναθηναϊκό για συμβόλαιο δύο ετών και μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα έχει ενταχθεί κι αυτός στο προπονητικό καμπ της ομάδας και στο ξενοδοχείο των «πράσινων» στην Ανάβυσσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε για δύο χρόνια ο Φακούντο Σάντσες
Παναθηναϊκός: Κλείνει τον Φακούντο Σάντσες
Επίθεση Σκοπελίτη σε υπάλληλο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ