ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει όπως το καλοκαίρι ο Δώνης

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Λαμία (24/08, 19.00) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχοντας την ενδεκάδα και τη φιλοσοφία της προετοιμασίας.

Την πεπατημένη του φετινού καλοκαιριού θα ακολουθήσει ο Γιώργος Δώνης για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα εφαρμόσει εναντίον της Λαμίας το 4-3-3 με ανάποδο τρίγωνο στη μεσαία γραμμή και προσανατολίζεται να μην αλλάξει τους έντεκα από το φιλικό με την Ξάνθη.

Ο Διούδης θα υπερασπιστεί την εστία, οι Νούνες και Πούγγουρας θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ο Γιόχανσον θα παίξει δεξιός μπακ και ο Ινσούα αριστερός μπακ, ο Κουρμπέλης θα είναι ο αμυντικός χαφ, οι Χρήστος Δώνης και Ζαχίντ θα είναι οι δύο εσωτερικοί μέσοι, ο Χατζηθεοδωρίδης ο δεξιός εξτρέμ, ο Κολοβός ο αριστερός εξτρέμ και ο Μακέντα ο επιθετικός.

Ο Δώνης έχει δίλλημα για το κέντρο της άμυνας, αφού ο Κολοβέτσιος ναι μεν απέδωσε καλά στα φιλικά, όμως ξέρει την κατηγορία και έχει επιρροή στην ομάδα. Μία σκέψη υπάρχει και για τη χρησιμοποίηση του Χατζηγιοβάνη, όμως δεν είναι η επικρατέστερη. Τέλος, οι Μπουζούκης και Μολό θα είναι στον πάγκο, αφού ακόμα δεν βρίσκονται στο 100% της ετοιμότητας.

Το στυλ του Παναθηναϊκού στη σαββατιάτικη (24/8) θα βασιστεί στο μοτίβο που είχε στο ματς με την Ξάνθη: κατοχή της μπάλας, πίεση ψηλά με τα αντίστοιχα κλεψίματα και ανάπτυξη από τα άκρα. Ο Δώνης εστίασε στη συγκέντρωση των παικτών και τους ζήτησε να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο, ενώ επισήμανε ότι θα πρέπει να παίξουν με δύναμη και να πάρουν τις προσωπικές μονομαχίες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ