ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Συνάντηση Αλαφούζου - Μπακογιάννη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα επίκειται συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Κώστα Μπακογιάννη, πιθανότατα την Πέμπτη (30/7), είτε στο Δημαρχείο Αθηνών είτε στο Τεχνόπολις στο Γκάζι.

Σημαντική συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Πέμπτη (30/7), θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο και τον δήμαρχο Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη. Το μεταξύ τους ραντεβού αναμένεται να γίνει είτ στο Δημαρχείο Αθηνών είτε στο Τεχνόπολις στο Γκάζι και θα υπάρξουν νεότερα για το γηπεδικό ζήτημα του τριφυλλιού.

Ο ισχυρός άνδρας των πράσινων θα αναλύσει τις σκέψεις που έχει (και) για την ανακαίνιση του γηπέδου της Λεωφόρου, αλλά περιμένει να ακούσει και πιο συγκεκριμένα πράγματα για τον Βοτανικό. Άλλωστε, ο Δήμαρχος Αθηναίων είχε τονίσει ότι στο τέλος καλοκαιριού θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις γύρω από το θέμα του γηπέδου και ότι θα έχουν λόγο να χαρούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να ενημερωθεί πάνω σε ποσοστά εμπορικών χρήσεων, ύψος επινοικίασης του νέου γηπέδου από την ΠΑΕ και άλλα κομβικά ζητήματα, τα οποία χρήζουν απαντήσεων.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού περιμένουν νεότερα τόσο για τη Λεωφόρο όσο και τον Βοτανικό, αφού το γηπεδικό έχει ταλαιπωρήσει τον σύλλογο εδώ και χρόνια, βλέποντας μάλιστα τους ανταγωνιστές του με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να βρίσκουν λύσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ