Παναθηναϊκός: Συμφωνία με τον Σεϊταρίδη για νέο διακανονισμό

Μετά από συζητήσεις που έγιναν σε αρκετά καλό κλίμα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη ώστε να γίνει νέος διακανονισμός για τα οφειλόμενα προς το πρόσωπο του.

Σε συμφωνία με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη για νέο διακανονισμό έφτασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τους πράσινους να διευθετούν ένα ακόμα αγκάθι το οποίο δεν θα το βρουν μπροστά τους στη διάρκεια της σεζόν αν από εδώ και στο εξής είναι τυπικοί στα όσα έχουν συμφωνηθεί.

Ο παλαίμαχος αμυντικός στον οποίο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός οφείλει χρήματα από το 2013 στη συνάντηση που έγινε την Τρίτη σε πολύ καλό κλίμα δέχθηκε να υπογράψει διακανονισμό για να πάρει τα χρήματα του σε βάθος χρόνου και μέσω μικρότερων δόσεων.

Κάτι το οποίο είχε γίνει και πριν τρία χρόνια αλλά δεν είχε τηρηθεί με αποτέλεσμα και η περίπτωση Σεϊταρίδη να ήταν μια από τις πολλές που... απειλούσαν το τριφύλλι.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Όταν συνέλαβαν τον Μανώλη Αγγελόπουλο να παίζει μπαρμπούτι

"Τι κάναμε δηλαδής; Ζάρια παίζαμε. Τι θέλατε να παίζουμε; Μπριτς και κουμ-καν";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.