ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Συμφώνησε με Νούνες για τρία χρόνια

Παναθηναϊκός: Συμφώνησε με Νούνες για τρία χρόνια

Σε προφορική συμφωνία με τον 23χρονο Πορτογάλο αμυντικό, Ζοάο Νούνες, ήρθε ο Παναθηναϊκός με τον ποδοσφαιριστή να λέει ναι σε συμβόλαιο τριών ετών.

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Ζοάο Νούνες με τους πράσινους να έρχονται σε καταρχήν συμφωνία με την πλευρά του 23χρονου Πορτογάλου αμυντικού και την μεταγραφή να ολοκληρώνεται άμεσα.

Εδώ και μια εβδομάδα είχε βγει στην επιφάνεια το όνομα του παίκτη που έπαιζε στη Λέχια Γκντανσκ και από το Sport24.gr είχατε διαβάσει πως ο ποδοσφαιριστής ήταν κλεισμένος από το τριφύλλι με το Νίκο Νταμπίζα να ψάχνει παράλληλα και για έναν ηγέτη της πράσινης άμυνας.

Επειδή όμως ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει δυο κεντρικούς αμυντικούς η υπόθεση του Νούνες έφτασε στην ολοκλήρωση της το βράδυ της Κυριακής με τις δυο πλευρές να τα βρίσκουν σε όλα.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, που μπορεί να αγωνιστεί πέρα από κεντρικός αμυντικός κι ως δεξιός μπακ, έμεινε ελεύθερος από την πολωνική Λέχια Γκντανσκ, ύστερα από μία τριετία, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπενφίκα, με την οποία δεν κατάφερε να αγωνιστεί σε επίπεδο ανδρών, αφού είχε 52 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ με τη δεύτερη ομάδα των "Αετών".

Έχει ύψος 1.88μ και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε 28 φορές με την Γκντανσκ, ενώ συνολικά με τους Πολωνούς είχε 82 συμμετοχές με ένα γκολ. Παράλληλα, είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ