ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Συμφώνησε με ΑΠΟΕΛ για Ζαχίντ

Παναθηναϊκός: Συμφώνησε με ΑΠΟΕΛ για Ζαχίντ

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη συμφωνία του με το ΑΠΟΕΛ για το δανεισμό του 24χρονου Νορβηγού μεσοεπιθετικού, Γκάις Ζαχίντ, θέτοντας οψιόν αγοράς του για το καλοκαίρι του 2020.

Αίσιο τέλος στην υπόθεση Γκάις Ζαχίντ για τον Παναθηναϊκό. Ο 24χρονος Νορβηγός μεσοεπιθετικός θα φορά τη φανέλα του τριφυλλιού την επόμενη σεζόν, καθώς επιτεύχθηκε συμφωνία με το ΑΠΟΕΛ για μονοετή δανεισμό του.

Μάλιστα, οι πράσινοι έθεσαν και οψιόν αγοράς του μετά το πέρας του δανεισμού για το καλοκαίρι του 2020. Ο Νορβηγός αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα - ίσως κι εντός της Τρίτης (22/7) - για να περάσει από ιατρικά και να πετάξει για Ολλανδία, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.

Ο Ζαχίντ γεννήθηκε στο Όσλο στις 18 Νοεμβρίου του 1994 και είναι γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της Βαλερένγκα. Η ομάδα της Λευκωσίας τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2017 από την ομάδα της πατρίδας του.

Την περασμένη σεζόν είχε στο σύνολο 32 συμμετοχές και 3 γκολ. Τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ανακοίνωσε και το ΑΠΟΕΛ:

"Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για μονοετή δανεισμό με δικαίωμα αγοράς του ποδοσφαιριστή Ghayas Zahid.

Ως εκ τούτου στον ποδοσφαιριστή έχει παραχωρηθεί άδεια ώστε να μεταβεί στην Αθήνα για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ