ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Συλλαλητήριο στη Λεωφόρο και αποχή από Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν συγκαλέσει συλλαλητήριο εις βάρος του Αλαφούζου την Κυριακή το μεσημέρι στη Λεωφόρο και δεν θα βρεθούν στις κερκίδες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μετά την παρουσία τους στο "Γ. Καλαφάτης" και την... ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μεγάλη μερίδα των οργανωμένων οπαδών πήραν την απόφαση να απέχουν από το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό και τα μέλη τους δεν θα βρεθούν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ. Την ίδια μέρα έχουν συγκαλέσει και συλλαλητήριο εις βάρος του Γιάννη Αλαφούζου.

Η απόφαση που πάρθηκε από έξι συνδέσμους της θύρας 13 που εκπροσωπούν ένα κομμάτι των οργανωμένων φίλων του τριφυλλιού είναι να γίνει την Κυριακή το μεσημέρι, στις 14:00, συλλαλητήριο στη Λεωφόρο και μια μηχανοκίνητη ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας εις βάρος του ιδιοκτήτη της πράσινης ΠΑΕ.

Εν συνεχεία όλοι θα πάνε στο κλειστό του μπασκετ στο ΟΑΚΑ για το τουρνουά στη μνήμη του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου αλλά λίγη ώρα αργότερα κανείς τους δεν θα βρεθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο για το ματς με τον Ολυμπιακό αλλά θα δουν το ματς από τον κεντρικό σύνδεσμο στη Λεωφόρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ